Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


tisdag 22 september 2009

Invandrarhatets astrologiska profil

(Obs. Långt inlägg, cirka 8 A4-sidor)


Jag hade en mardröm i natt...

Det här var, apropå en AB-artikel, tänkt som en astrologisk jämförelse av de tre prominenta nordiska partiledare som utmärkt sig för den slags inskränkthet som yttrar sig i simpel jag-mot-dem-mentalitet, dvs invandrarfientlighet.

Ibland kommer den i sin råa simpelhet, ibland överlagrad av snygga rationaliseringar, kanske nationalekonomiskt siffertrolleri eller andra "hårda" fakta. Men som det här inlägget ska visa, bottnar den i en mycket enkel, djuppsykologisk mekanism.


Tyvärr har Danskt Folkepartis Pia Kjersgaard lyckats hålla sina födelsedata för sig själv, eller också har danskarna en blindfläck för den typen av kringuppgifter. Återstår bara norska Framstegspartiets Siv Jensen och Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson. Men dessa två anger redan en tydlig trend, som jag tror man kan anta i stort gäller för rädda och därmed invandrarfientliga människor. Se här.



Framgång i sin aktiva livsgärning (Solen) är förutspådd för Siv Jensen tack vare en stöttande 240-gradersaspekt medsols genom zodiaken från framgångsplaneten Jupiter. Men den expansiva Jupiter befinner sig i ett negativt polariserat tecken, Jungfrun, som är känd som zodiakens kritiker och en av de mesta nej-sägarna. Framgång genom ifrågasättande, således.

Och Solen i jordnära åkermarkens Oxen är redan i sig en antydan som jag skulle ha kopplat till invandrarfientlighet, eller åtminstone misstro mot "främlingen på mina marker". Oxen är zodiakens mesta materialist och definierar sig via sina ägor, marken, pengarna och det man köpa sig till. Tecknet är den bussiga kvarterspolisen när man visar sin bästa sida, vänlig men fast i sin gränsdragning.

Men det som knäcker horoskopet är att vi till denna ytterliga negativitet i frågan om vad hon Siv och hennes likar accepterar på "deras" hemmajord, finner Månen vara kritiskt placerad. (Månen, symbol för sinnelag och underliggande attityder.)

Det var fullmåne när Siv Jensen föddes. Det innebär för Oxar att deras psyke står i Skorpionens tecken, vars främsta psykologiska egenskap är vämjelse och intensivt hat! Plötsligt bildas en "resonans" mellan lyckoplaneten Jupiter som vi såg agera bakvänt och kritiskt, och den islamofobiska kvinnan visar sig vara en nästintill total produkt av den negativa polariteten.

Vanligen betyder detta vara introvertism, men här är det uppenbart, att det är ett genommörkt psyke, och under Siv Jensens hätska yta (se spänningarna kring munnen) inser vi att detta en gång var en själ som fruktade men nu inte ens känner fruktan längre (som i sig är tecken på en hälsosam realism) utan nu bara förstelnad i hatiskhet, särskilt rörande frågor om "den egna jorden".


Islamofoben saknar helt Luft för en kärlek till att prova olika mentala konstruktioner så vad vi får är kanske mer av ett pekfingerförnuft som tittar på konkreta fenomen (Jord)och sedan resonerar utifrån dem. Men det är Vattenelementets sentiment som "driver" en sådan här människa.

Sist men inte minst finns det en smula utagerande Eld här också, vilket i det här fallet antyder en utagerande stil snarare än någon högre klarsyn. Det är den makalöst usla kombinationen av kontroll- och censurplaneten Saturnus, som är "debil" i Väduren och kärlekens Venus i detta egocentrismens tecken, som skapar det mest själviska och mentalt ofärdiga horoskop (på känslonivån) jag sett på länge!

Detta är en explicit signal på en människa med brottsligt outvecklad förmåga till empati. Den sammansatta symboliken skapar läsarter som "principiell (Saturnus) själviskhet (Väduren)", eller "mina (Väduren) känslor (Venus) i första hand (Saturnus, dominanten)".


Återkommande bloggläsare har sett det här fenomenet tidigare, det är "egenmäktighetssyndromet" i ett nytt utförande. Dess generella form är Väduren och Stenbocken samtidiga aktiverade (ego + kontroll = diktatorns perspektiv). Här är det som synes Stenbockens herre Saturnus som lagt sig i Väduren för en hjärna stor som ett knappnålshuvud och ett tvång att enbart engagera sig i (Venus) de egna principerna. Jag skulle inte vilja möta den här politikern - horoskopet visar att hon överhuvudtaget inte kan lyssna och ta in vad andra människor säger!

Ser man sen på "doldisen", som drar i trådarna, är det Vädurens härskare Mars som disponerar över den här olustiga kombinationen. Och Mars är hemma i sitt negativa härskartecken Skorpionen, tillsammans med det debila sinnelaget.

Förstå vilken ond bottensats som verkar inifrån denna människa, men förpackad i det jordputtrande norska sättet! En djävul i kvinnlig kropp, vilket delvis också bekräftas av "det sataniska syndromet", dvs blotta det faktum att både Oxe och Skorpion är samtidigt aktiverade. Mun och anus, det som går ut ur hennes mun är avträde.



Givet det sagda, behöver inte Jimmie Åkessons Sol i Oxen förklaras närmare. Nu vet vi att det här tecknet står nära en inskränkt nationalism när det engagerar sig politiskt.

Det intressanta här är att Solen mottar en ond 270-gradersaspekt från kontroll- och censur-planeten Saturnus som står nästan lika illa i det andra Eldtecknet Lejonet som i det första. Alla möten mellan Jord och Eld är kollisionsartade och indikerar någon som krigar för att få mera materiella resurser. Den invandrarfientliga positionen är ju alltid att invandringen "tär" på landet, så att kampen mer är en fråga om att återerövra det man upplever som sitt.

Detta torde vara extremt tydligt i fallet Oxen som har så lite flexibilitet inbyggd. Som tecken av tamas guna - mörkret och okunskapens kvalitet - låter sig Oxar ibland inte ens rubbas av förnuftsargument, för deras vanemässighet har tagit kontroll och intellektet tjänar nu enbart de ingrodda attityderna. Att därtill få en sådan här oresonabel Sol angripen av diktatorn Saturnus från ett annat fixerat eller mörklagt tecken underlättar knappast. (Lejonets mörker består i att den tror individen är det viktiga, dödssynden stolthet.)

Som handlingsmänniska ser vi därför även här en negativ livsgärning som handlar om att stärka gränser och förtydliga gränser, och i fråga om sinnelaget (Månen) inser vi att hans känsla och handling är helt synkroniserade, för Månen i torrt systemtänkande Stenbocken tar här sin karaktär av disponenten och Stenbockshärskaren Saturnus förehavanden! Märk också att den bittra konflikten mellan Eld/Jord (frustrerade ambitioner) drabbar båda Sol och Måne - hela Åkessons "psykiska grundaxel" är störd av viljan att vara mer än han egentligen är. Ledarambitioner, visst!

Men precis som i norskans fall kollapsar nu synfältet av en överbetoning på Väduren, den ovuxna subjektiviteten, egots begränsade partsinlagor! Tecknet gör ett utmärkt jobb i många sammanhang där personliga omdömen är önskvärda, men att bygga politik på en egocentrisk synvinkel som inbegriper en negativ kamp om det lokala territoriet (Oxen)...

Det börjar lukta illa här också, inte minst som Åkesson har den generella versionen av "egenmäktighetssyndromet" (aktiv Vädur, aktiv Stenbock) som aldrig frågar efter den större bilden utan tenderar att läsa in egot i precis alla sammanhang, ständigt på jakt efter mer världslig makt (Stenbocken)!

Pga detta "syndrom" måste också den finaste placeringen, Jupiter "upphöjd" i Kräftan, ifrågasättas. Gör den egentligen något gott? Bidrar denna expansiva vilja till "protektionism" (Kräftan) i själva verket inte bara ytterligare till den allmänna bild vi börjat få korn på?

Och är inte barnet Väduren och modern Kräftan (som i fallet Madonna) ofta bara en ytlig sensationalist som vädjar till människans minst filosofiska och mest sinnesorienterade sidor? Mixen Vädur/Kräfta är ytlig och billig populärkultur. Bör en sådan disposition ens syssla med politik eftersom popkulturen i översättning blir "populistisk politik"?

Notera även Åkessons "horbockssyndrom" (Mars + Venus) som disponent över Sol-Oxen! Det här är ett "libido" som kan översättas i karisma och ser inte den här djävulen i förklädnad präktigt gossaktig ut, som det unga ansiktet Väduren brukar göra? "Han liknar ju en av oss." Och han är det, enligt den sämre delen av vårt eget nationalhoroskop, den lunära halvan.

Åkesson har också en tydlig betoning på rajas guna - lidelsens kvalitet. Trots den (här) reaktionära Ox-Solen kan man alltså beteckna honom som en driftig eldsjäl. Det är egenmäktighetssyndromet + Kräftans protektionism som är de viktiga tolkningsnycklarna till hans horoskop, så långt det kan uttydas i brist på födelseklockslag.


*****

Hade Sverige varit ett land där alla barn lärt sig filosofi redan i grundskolan för att gardera sig från simpla tankar som bara kretsar kring ett "sekulärt samhälle", skulle aldrig sådana låga och själviska toner som de Åkesson representerar ha mött nämnvärd respons.

Men nu är Sveriges nationalhoroskop inte av den filosofiska och nobla typen utan vår kollektiva själ är Månen i Väduren, disponerad över aggressiva Mars i den egna lokala myllans tecken Oxen!

Ser man månne den svenska dagismodellen spöka i nationalhoroskopet usla själsliv? Bortlämnandet av barn i industriell skala under de första tre levnadsåren då de borde vara på ett ställe och bygga en stabil lunär (psykisk) struktur?

Är det därför svensken är oralt störd? Själens/Månens dispositör är alltså Mars och finns i munnens/oralitetens tecken Oxen. Det betyder att svenskens magsäck (Månen) är väldigt nära kopplad till munnen och dess verksamhet. Jag kommenterade vår närhet till födoämnen i detta inlägg (nytt fönster).


Jimmie Åkessons horoskop påminner därför om den agrara svensken från förr, bonden med sin jordlott och panikrädd för att börja hungra när "horder" av invaderande invandrare hotar hans innötta rutiner.

Så låga är tydligen de svenskar som röstar invandrarfientligt - de har överhuvudtaget inte börjat reflektera över sig själva, att de beter sig som dumma, instinktiva kossor utan förmåga att se ur fågelperspektiv på sig själva och sina korta små liv här på jorden. Här gäller bara fruktan och det påföljande behovet att stilla den genom att oral tillfredsställelse, eller också sätta ord på den inre nöd en människa som "bara är kropp" upplever.

Dessa svenskar är som djur, de har ännu inte förvärvat statusen "människa" (homo sapiens = en vis människa). Låt ingen lura sig av att de faktiskt kan formulera meningar och rationalisera sina åsikter - dessa är bara ord som baserar sig på mörka och låga protektionistiska instinkter från djurriket. Dessa är människor som saknar förmåga till högre kultur.

Den bättre delen av svensken syns för övrigt i Solen i Vattumannen, som har en kunskapsambition som den egocentriska och materialistiska svenska grundkänslan (Månen) saknar, störd i sitt orala stadium som svensken generellt är. Luftelementet saknas hos båda ovanstående politiker! (Åkessons södra månnod i Luft tycks helt passiv på himlen.)

Det är notabelt att Jensen och Åkesson båda har sin planetära tonvikt just i den sektor där "det kriminella psyket" kulminerar i min lilla studie av 136 dömda brottslingar. Där tycks verkligen vara något vagt och ännu inte fullt artikulerat här, där zodiaken rullar igång på ett nytt varv!

Jenssen, Åkesson och deras liknar representerar den mörka jord som ropar på blod. Det är en ond ande som styr den här världen vi kommit till för att spela rollen som människa en eller kanske hundra gånger. Förr kände man honom som Pan (fan) eller Djävulen. Sedan materialismen fördunklade folks sinnen bytte vi namn och började kalla honom för en hon, Moder Jord, och vi dyrkar henne idag som Mater Materia och lyder hennes minsta vink. Men hon är en förtärande moder som ger oss överflöd och mättar våra sinnen mot att vi lovar att aldrig söka några högre sanningar!

Jensen och Åkesson är med andra ord satanister i tidsanpassad politisk förklädnad, och det är det är först när man hör dem börja splittra Mänskligheten i ett "vi och dom" som man hör vem som är avsändaren. För vilket är djävulens främsta redskap? Se etymologiskt på saken:


Djävulen, The Devil, El Diablo etc:
devil
O.E. deofol "evil spirit," from L.L. diabolus, from Gk. diabolos "accuser, slanderer" (scriptural loan-translation of Heb. satan), from diaballein "to slander, attack," lit. "throw across," from dia- "across, through" + ballein "to throw" (see ballistics).

http://www.etymonline.com/index.php?term=devil

Spelet boule har uppenbarligen också tagit sitt namn från detta "slungande ifrån sig" och åtföljande "attackerade" (likt Satan!) med de klot man kastar ut. Här konkurrerar båda lagen att segra inom ramen för den sataniska separationsprocessen och den enda gång "Gud" skymtar förbi är när kloten samlas in efter avslutat parti. Mänskligheten bär många filosofiska sanningar kodade i vardagliga göromål, men så länge hon inte förstår vad hon gör, är hon fånge i Djävulens låtsasverklighet!

Alla som delar Helheter i två och förkastar den ena halvan är omedvetna verktyg för den djävulska, separatistiska kraften. Och eftersom hela vårt psyke (och dess frukter som t.ex. vetenskapen) bygger på dikotomisering (delning i två för att få en kontrast eller i missriktad förståelse tro att man ska komma åt en slutgiltig helhet dold innanför det man klyver), av detta följer att vår värld - just som Jesus sade - tillhör "denna världens herre". Detta är en avsnörd ordning och inte den egentliga verkligheten. Så de invandrarfientliga är nidbilderna av något som till att börja med är en illusion!


Denna herre har jag på bloggen löst identifierat med Saturnus, men också med axeln Oxe-Skorpion. För i den anspänning mellan Oxens liknöjdhet och Skorpionens eviga avståndstagande av allt det Oxen finner gott, binder denna axel psyket i "enbart inomvärldslighet".

I praktiken är det förstås inte särskilt meningsfullt att "demonisera" hela världen, såvida vi inte ämnar ta livet av oss och gå över till "andra sidan". Se där! Till och med här tvingas vårt sataniskt tillverkade psyke dela fenomenet i TVÅ delar och "slunga ut" (ballein - jfr vår "boll") och objektifiera ena halvan.

Det här är enda möjligheten vi har som människor och det också det som gör oss till "bara" människor och inte de gudar vi var innan vi föddes (och som vi åter ska bli) efter det här livet.

Skillnaden mellan ett normalt accepterande av att vara utkastad i världen (hitslungad, "ner" i den diaboliska verkligheten) och de invandrarfientligas attityder, är att de intellektuellt fullgångna hanterar sin exil medan de invandrarfientliga barnen lastar andra människor för sin egen bristande existentiella och filosofiska bildning.

Detta är då landet Sveriges svek mot hela befolkningen och likväl
exakt som det ska vara, här i den bästa av världar givet "ingångsvärdena". För minns, i en värld där själavandringen är en realitet, kunde Sverige varken ha varit bättre eller sämre än det just nu är.

Vi är de vi är, och vi har de politiker vi har, just för att vi genom århundradena gjort oss själva till de vi just nu - vid detta stickprov - är. Välj själv om du vill fortsätta att vara sådan. Väljer du rätt kommer Sverige snart att ha ett nytt, bättre nationalhosokop och blindgångare som Sverigedemokraterna snart ett historiskt minne blott.

Går det ens att välja rätt i Sverige idag? Från min horisont existerar ännu inte något parti som kan tillgodose själens ambition att växa i det här landet. Det sekulära vägvalet framskapade i sinom tid slödder, vare sig väluppfostrat eller naket som SD. Se SAP-horoskopet för början på det moderna Sveriges mentala förfall, och för all del också horoskopet för Franska revolutionen. Det senare visar tydligt hur lågt i tak hela västerlandet haft det i århundraden nu, enbart gestaltande den verklighet Vatten och Jord ger uttryck för.



Tillägg 091001.

Så hittade jag födelsedata för Dansk Folkepartis invandrarfientliga partiledare. Se detta inlägg.

9 kommentarer:

Seriös/kunnig astrolig sa...

MEN FY, vilket människohat er webbsida ger uttryck för!!! Ni borde skämmas som ger Astrologin ett sådant dåligt rykte! Ert evinnerliga prat om hat och dåliga människor ligger väldigt LÅGT när det gäller den SERIÖSA astrologin med anor tillbaka till Babylons tid. Hmm kan ju undra vad NI har för proggressioner/direktioner och mittpunkter i år, för att inte tala om Trasiterna. Nej hit vill jag inte igen.Usch, säger en människa som snarare vill hjälpa inte stjälpa människor i vårt land.

Seaward sa...

Varför läser du, "seriös astrolog", enbart de politiskt laddade inläggen om rasism? Din förra kommentar gällde också en studie av svensk rasism. Har du inte sett bloggen bredd, från studier av tecken på geni till studier av känslomässiga störningar?

Får man i din astrologi inte uttala sig om psykologi och karaktärssvaghet? Då är du heller ingen astrolog.

Du riggar en aura av trovärdighet för rent och skärt tyckande. Jag har mött fundamentalistiska kristna som också låtsas kunna astrologi för att få predika sin syn. Jag har avslöjat dem med två intelligenta frågor.

Fundera över varför du inte vågar tro på Det Ondas existens utan bara vill att allt ska vara gott? Är du när allt kommer omkring astrologi-"intresserad", ser du nu västversionens extrema oduglighet.

Den har i sin sekulära miljö helt slutat ta tag i de stora frågorna. Den blev under 1900-talet en motbjudande ego-boostar-astrologi. Det är bara den delen du verkar ha mött.

Såg du ens att bloggen brukar den ursprungliga sideriska zodiaken? Du kan vilja ändra din presentation av dina egna stjärntecknen (i ditt tidigare inlägg) i skenet av den upptäckten.

Den här bloggen presenterar den äkta astrologin, så som den fattades i senantiken. Eftersom du uppenbarligen börjar förfasa dig utan att ens ha läst introduktionstexterna (röda titlar, höger kolumn) kan du göra det nu.

Man behöver en smula klassisk filosofi för att förstå grundperspektivet, även om jag sökt introducera detta i många olika inlägg.

Anonym sa...

Det finns ett rykte som säger att Åkesson har en polsk styvmoder som ska ha stött ut honom ur familjen under hans tonår. Ryktet låter faktiskt fullt möjligt, eftersom Åkesson gick med i Sverigedemokraterna i samband med EU-inträdet i mitten av 90-talet, det vill säga hindra de elaka européerna att välla in i Sverige på samma sätt som modern tog över familjen. En tanke är således att Åkessons kritik mot invandringspolitiken egentligen är en kritik mot faderns och styvmoderns relation. Han sa till exempel i sitt första riksdagstal att han har ägnat halva sitt liv att arbeta med att få komma dit och kritisera invandringspolitiken. Eller var egentligen hans styvmor och far som var målet för kritiken?. Kan man se om detta stöds i horoskopet?

Anonym sa...

Ett tillägg: Andra meningen ska lyda: Ryktet låter faktiskt fullt möjligt, eftersom Åkesson gick med i det EU-kritiska Sverigedemokraterna i samband med EU-inträdet i mitten av 90-talet. Med andra ord ville han kanske hindra de "elaka" européerna att välla in i Sverige på samma sätt som modern tog över familjen.

Seaward sa...

Bildligt kan man kalla Månen i Stenbocken en "styvmoderlig" placering. Här råkar det alltså vara bokstavligt sant! Poängen är alltså att Månen "tappat" hemmaläget i Kräftan (naturliga känslor inom familjen) och mittöver, i Stenbocken, skapas istället en artificiell miljö, en yta som inte motsvarar de djupare känslorna.

Att Åkessons styvmor verkar ha varit av det mer härsklystna slaget ser man av att Månens disponent Saturnus förenar sig med den makthungrande Rahu i dominanta Lejonet!

Tyvärr blir det inte mycket "finlir" när födelseklockslaget är okänt. Prövar du den vediska astrologins fuskmetod, att använda Månen som ascendent, resulterar dock ett vedervärdigt fjärde hus i Vädurens tecken. Sorgligt krigisk och obalanserad hemmiljö, där Mars/Venus just kan symbolisera ett djupt problem med kärlek/hat eller hatkärlek till modersgestalter.

Kan inte Åkesson acceptera sin egen "moderlighet" blir han därmed, som du teoretiserar, ett kallt svin som inte vill ge någon annan en bättre chans än själv tycker sig ha fått. Det är en urspårad småunge vi ser i talarstolen!

Unknown sa...

Är ny här och har bara hunnit kika in på en del namn.
Men ,att jag själv röstar på SD har mer att göra med att jag starkt ogillar vad som skett med vårt samhälle under de senaste årtiondena.
Våra värderingar och traditioner skall läggas ner då de inte får kränka en människa kommen från ett annat land och kultur.
Högsta hönset i M ,säger att ursvenskt är bara barbariet.
Och det senaste han sa i denna fråga var att det finns inga svenskar.
Men somalier,italienare,irakier,finnar mf tycks i alla fall finnas-bara just svenskar existerar inte.
Jag har inget till övers för de sharia ideal muslimer har .
Vänder mig även emot att man i Sverige får PUT utan att visa upp ett pass.
Dessutom ska jag som jobbar häcken av mig bara leende visa glädje över att få försörja majoriteten av de irakiska kvinnor som finns här som inte söker ett arbete då de av tradition är hemmafruar!
Vem skulle acceptera detta argument om jag själv använde det fast både min mor och mormor faktiskt var det?!
Nobelpristagaren i fysik detta år höll ett bra tal under festen,det handlade vad politisktkorrekthet gör med ett land och vart det till slut leder till.
Tillsist, Merit Wager har en ögonöppnande blogg ,vill du fortsätta att i sann pk anda behålla solglasögonen på så besöker du inte den.
I övrigt stödjer jag dina tankar på själavandring fullt ut,då jag läst Steiner och under flera år gått i Waldorfskola.

Seaward sa...

Detta var ett tidigt inlägg och bloggen har senare nått mer exakta tankar om VILKA zodiaktecken som tycks spela roll hos dem som upplever problem med gränsdragningar av olika slag.

I ivern att plädera för ditt synsätt verkar bloggens övergripande ämne ha gått dig förbi. Här diskuteras astrologi och hur dess ingredienser ibland gestaltar sig normalt, ibland överdrivet, vilka tecken som överbetonar den privata förståelsen och vilka som överbetonar tingens systemaspekt. Med mera, med mera.

Orkar du ta dig till inlägget om "högsta hönset i M" (här finns dock säkerligen 6.000 sidor text!) ska du finna en extremt kritisk astrologisk analys även där. Om bloggen tar politisk ställning gör den så utifrån min bästa förståelse av de eviga morallagar Rudolf Steiner skådade djupt in i.

Unknown sa...

Tack för att du svarar och förklarar!
Hos dig finns otroligt mycket matnyttigt att läsa och ta till sig!
Kom faktiskt hit genom en länkning av en annan SD dam.
Hon har kritiskt granskat dig och många andra bloggar i samma sfär.
Efter att du gjort hennes horoskåp där allt stämde ,beslutande hon sig för att lägga upp en länk hit på sin hemsida.
Jag önskar dig en God Jul och är tacksam att jag hittat hit!

Seaward sa...

Kul att du är redo att köpa lite av det som pågår här! Det är en upptäcktsresa även för mig, men den äldsta zodiaken visade tydliga tecken på att bättre beskriva de tolv bilderna i människors tankar/grundhållningar än den västliga zodiaken (numera) gör. God jul på dig med! /siwert