Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


lördag 15 januari 2011

Marine Le Pen - zodiakens latenta rasism aktiverad till fullo

AB:s Wolfgang Hansson berättar om dottern Marine Le Pen som (troligen) tar över ledarskapet för det franska främlingsfientliga partiet Front National.

Själv är jag nu hjärtligt trött på att se samma zodiaktecken visa sig om och om igen i samband med irrationella människor som klär upp sin fruktan i märkvärdig ideologisk dräkt. 

För här är de igen, båda tecken som utmärkt sig genom bra många stickprov på främlingsfientliga och rent rasistiska horoskop: Kräftan för den där maggropsinstinkten som alarmerar när något okänt visar sig så att intellektet direkt knäppas av. 

Och så Jungfruns tecken, den puristiska och kritiska gränsdragaren som alltid haft ett rykte om sig att vara en felfinnare. Går det att hitta något att klaga på - och det gör det alltid - så söker Jungfrun ett skäl att ondgöra sig. Saknas all intelligens rör kritiken hudfärg, med ett IQ uppåt 75 (100 är genomsnittsbegåvning) börjar de prata om kostnader för invandringen och kverulera över det.

Tack vare känd födelsetid en impressionistisk blandning
av färgerna
för tecknens och husens element.

11e huset för ideal i småaktiga och pengabunkrande Kräftan
oroar - Marines horoskop är lite väl likt Fredrik Reinfelds!
En gemen bild av människan som en självtjänande egoist.

En av de mest felfinnande människor jag någonsin träffat hade, likt Marine Le Pen, Jungfrun som ascendenttecken och Kräftan som, inte sol- men väl måntecken. Den sistnämnda placeringen var den som stod ut i granskningen av 1900-talets svenska rasbiologer. 

Detta intellektets absoluta lågvattenmärke är således vad de främlingsfientliga människorna aspirerar på. Medan Jungfrun - ett tänkande tecken - inte har någon ursäkt om det sänker sig till destruktiv negativism, kan Kräftan i någon mån vara ursäktat. Det här tecknet tänker i sina sämsta stunder inte alls utan låter i allmänhet känslor och impulser styra. Det garanterar konflikt och då sluter sig Kräftan och börjar efterrationalisera sin position! Fullständigt intellektuellt kaos resulterar.

Minns än en gång ateisten Christer Sturmarks lilla importprojekt Humanisterna och hur hans eget horoskop visar att han helt enkelt inte klarar att uttala sig objektivt om ämnet religion eftersom han, likt Marine Le Pen, redan har något traumatiserat och vettskrämt inne i sin själ från födelsen. Troligen traumatiserande upplevelser i samband med religion i ett föregående liv, och för fransyskans del detsamma, fast mer generellt, i samband med någon kulturkrock. 

Poängen är alltså att de inte kommit fram till några slutsatser om religion eller invandrare i detta liv: de är "skadat gods" redan från födelsen - olyckans Mars har redan krupit in under Kräftans skyddande pansar och infekterar dem nu inifrån själen eller det omedvetna!

En genomgång av 120 homo-, bi- och transhoroskop visade också att denna placering för Mars, i antiken kallad dess "fallna läge", bekräftade att här är ett problem. Mars i Kräftan hade en statistiskt signifikant överrepresentation i den här gruppen. Den antika astrologin validerades i åtminstone en av sina många klassiska teser: sexualitets- och aggressionsplaneten har tappat omdömet i Kräftan, den kan inte avgöra vad som är vad. 

Granska noga politiker med den här placeringen för att se om deras omdöme är fullgott eller om de tänker med sina primitiva djurinstinkter! Att invandrarfientliga politiker lär ha den här placeringen i övermått, det borde en större internationell studie lätt kunna visa. 

Pilotförsöket med hbt-gruppen är inte ett unikt fynd, bloggen har hittat åtskillig empirisk evidens för de antika påståendena om tecknen, t.ex. att Stenbocken är en laglydig, närmast "pk" medborgare. Bland 200 brottsdömda fanns Solen i Stenbocken knappt med! Med flera fynd...

*****

Aftonbladet fortsätter också granska Sverigedemokraterna och går i dag igenom "de fyras gäng". Jimmie Åkesson har bloggen redan tittat på och befunnit vara en mäkta trist typ. 

*****

"Ideologen" Jomshof uppvisar en omedveten psykisk förgiftning: illgärningsmannen Mars är hemma i negativa Skorpionen för en maximal förmåga att protestera mot sin egen degeneration (som den alltid ser som objektiva förhållanden i omvärlden att invända sig mot). 



Mars i Skorpionen gör ibland goda ting som forskare och knivskarp analytiker, men här har vi, som i förra fallet, en störning mellan omedvetna attityder (Vatten) och det intellektuella livet (Luft). 

Resultatet är som jag inledningsvis sade om Kräftan: först en emotionell låsning och sedan bygget av luftslottet - efterhandsrationaliseringarna som ska få den egna psykiska störningen att framstå som legitima uppfattningar! Ännu ett fall som rekommenderas djup psykoterapi eller kanske ännu hellre hypnosregression för att se i vilket tidigare liv allt gick så fel...

Notera också hur båda illgärningsmännen, Mars och Saturnus, angriper hans förstånd (Solen/Merkurius i Tvillingarna). 

I skenet av den mentala störning som uppstår i nyssnämnda konflikt mellan Vatten (omedvetet) och Luften (världsbild) ska man inte ta lätt på att Saturnus är "fallen" i Väduren. Dvs, rättvisans planet liknar här mest snävsynt diktators subjektivistiska nycker. 

Låt aldrig en fallen Saturnus leda ett folk! Astrologin är en kunskap från den tid då människorna verkligen såg genom ytan på livets fenomen. Det är den sekulära kulturens fel att folk inte längre korrekt kan läsa av varandra eller förstå konsekvensen av vissa ideologer. 

Det är när ett land når ett sådant bottenläge av korttänkt som Sverige nu nått - vem vid sina sinnens fulla bruk skulle rösta på Reinfeldt eller någon av ovanstående komplexfyllda individer - det är i denna elfte timma vi måste ta fram astrologin och visa i svart på vitt vad folk inte längre kan se eller förstå, förgiftade av den ytliga sekulära kulturen som de är. 

Förstå, vad bloggen presenterar, det såg och förstod kulturfolk förr i tiden! Ja, jag talar om samma kulturfolk som nu av vissa hånas i Sverige som invandrare eller svartskallar. Från Iran och Irak har vi t.ex. rötterna till det vi kallar den västerländska rättsstaten. Slå upp den berömda Hammurabis lag på nätet. Och det är ändå inte den äldsta lagsamlingen. 

Man blir mörkrädd när man inser att svenskarna verkar sakna all känsla för mänsklighetens långa färd till civilisation - i det här landet växer en drängmentalitet som man trodde var utrotad. Är människor dumma som spån är det självklart att de inte kan ge invandrare ett vettigt mottagande och få igenom en spännande kommunikation.

*****

AB:s fjärde namn är heller inte helt nytt för bloggen, Sverigedemokraternas "bödel" kommenterades nyligen (eller inte - minns inte riktigt). I artikeln framkommer en detalj som var rent underhållande eftersom den är skriven rakt över hela himmelen. AB har sökt upp hans gamla skola:

Särskilt minns de det uppror han ledde mot att skolans fåtaliga muslimska elever skulle få annat kött än fläskkött.
– Den där diskussionen var uppe från hans sida om att de få invandrare vi hade fick annat kött och att det kostade mycket pengar. Han fick andra att lyssna på honom och det blev mycket diskussioner och mycket tjafs. 

Vilket "astrosyndrom" har jag kopplat så hård till den mentala primitivism som gör att hela livet börjar kretsa kring bebisens orala stadium, fasen i livet när frågor om födointag är allt som existerar? Jo, den sataniska axeln förstås, den som kopplar samman orala Oxen med analhålets Skorpion. Den sataniska axeln skymtade förbi även i förra horoskopet, men hos Björn Söder är den något alldeles otroligt ur spår:

Som omväxling de tre gunas färgsatta.
Storkors i och överbetoning på Rajas guna (passion/lidande).
 

Varför jag målat axeln hotfullt svart beror på den ömsesidiga receptionen. Jag kan inte hålla med indisk tradition att det alltid är av godo att två härskare gå på ömsesidigt besök i den andres hemmatecken, vilket här sker. Här råkar nämligen båda planeterna hamna i sina detrimentlägen. 

Ta t.ex. Mars i Oxen, Mars i födoämnenas och pengarnas tecken. Notera hur den här enfaldiga människan väljer att börja röja och ha sig i skolan över födoämnen och kostnaden för alternativ mat (Venus = pengar). Den skadade Venus i Skorpionen representerar förstås motsatsen till egna pengar, dvs. "andras pengar". 

Det här är ett horoskop för en människa med skadad förmåga att avläsa gränser, så det är inte undra på att han fått rollen som simpel utkastare eller bödel. Grovknegaren, han som skjutsa inte längre önskvärda Sverigedemokrater på dörren. 


Dessutom upprepar han en dubbelsidig "skada" ytterligare: sinnelaget och begränsaren, Månen och Saturnus är på besök i varandras härskarläge. Men den här placeringen kan ibland vara kritisk och leda till en känslokyla som är rent genant. Husmark-Pehrson som under mörkermannen Reinfeldt skapade den hånfulla sjukvårdsreform. En reform med ekon av en nazistisk syn på en "frisk och duglig människa" och ett underkännande av livets egen gråskala. Björn Söder applåderar säkert sådant, att döma av den totala avtrubbning inför mänsklig utsatthet som hans födelsehimmel antyder. Han, rasisten, är själv den verkliga B-människan

Måtte alla andra som fötts i närheten av de här fyra kartorna ha varit varelser med bättre inkommande karma! Som de gamla kineserna sade: "I en mästares händer är inget material oanvändbart". Men bland underbegåvade klåpare är allt omöjligt och man börjar leta efter syndabockar på vars bekostnad man söker göra sig en egen karriär.

Anmärkning, november 2014. Den fjärde kartan, för Mattias Karlsson, föll bort av misstag men det här inlägget är preskriberat nu.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är fel Mattias Karlsson i ditt horoskop, bara så du vet.
SD-företrädaren är född 17 augusti 1977, troligtvis i Rottne, Småland.

Seaward sa...

Tack för info, jag var osäker. Då droppar jag det korta stycket.