Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


tisdag 17 januari 2012

Dödsfabriken Auschwitz & Reinfeldts Fas 3

Jag har kallat Fredrik Reinfeldts Fas 3-uppfinning en imitation av nazismens arbets- och till sist dödsläger. Sexton procent av de svenskar som tvingas in här, kommer ut på arbetsmarknaden igen.

Men jag hade ingen aning om att parallellerna gick ännu längre. Ändå in i hjärtat av Reinfeldts "arbetslinje" med dess dubbla konstruktion "morot och piska". Här är vad en detaljerad webbsida har att berätta om det ökända människoutrotningslägret Auschwitz tre moduler.
 
Fas 1: Auschwitz, stamlägret
Fas 2: Birkenau, utrotningslägret
Fas 3: Monowitz, arbetslägret där slavarbete åt tyska kemijätten Farber utfördes. 

Den ursprungliga idén med att bygga lägerkomplexet var att skrämma polackerna till lydnad och inte vara uppstudsiga mot överherren Nazi-Tyskland.

Men... är det inte precis det Reinfeldt med sina finansiärer Svenskt Näringsliv just lyckats med i Sverige via bulvanen - den köpta moderatregeringen? 

Att lura svenskarna att släppa sina fackmedlemskap genom chockhöjda avgifter och sedan skrämma dem med Fas 3 arbetsläger att finna sig i Överherrarna Arbetsgivarens krav på mera arbete för mindre lön.

Stackars bortkollrade människor som röstade på Moderaterna. Lockbetet, en femhundring extra i månaden, svalde de - precis som planerat. (Sällan har väl ett folk visat sig så lättlurat!) 

Inom tio år sitter de också på Farbers kemifabrik till slavlöner! Och det är för att de är återfödda tyska nazister med skuld i sina själar. De hörde Reinfeldt kalla och valde sina gamla Överherrar än gång till. Så fungerar ödet och historien. Att själar flyttar mellan länder innebär inget. Man har alltid sin skugga med sig vart man än går.

Nu till Moderat-, ursäkta nazilägrets horoskop. Här hittar vi ungefär allt ondskefullt bloggen har satt etikett på under några år. Att en ond tid som 1940-talet bidrar till att visa planeter och tecken från deras värsta sida säger sig självt, men här är till exempel den fulaste version av egenmäktighetssyndromet som jag haft misstankar om länge. 

Men jag hade ingen aning - före den sideriska zodiaken - att diktatorn Saturnus fall ner i den ariska rasens tecken Väduren aktiverades under Andra världskriget... Det är så logiskt! Väduren står för våld och brutalitet när den inte längre fungerar som banbrytare, pionjär etc.

Månen eller empatin sägs skadad i Stenbocken. I det tecknet låder preussisk disciplin när det slutar fungera. Och här attackerar den fallna härskaren till sitt eget tecken från tunnelseende Väduren. Visserligen gasades människor ihjäl här men jag tycker mig främst se elden som bränner kroppar i denna attack från Eld och Jord. 

Inte bara anläggningens sinnestillstånd (Månen) är horribelt pga av denna dubbla skada (fallen Saturnus/Måne i detriment), vi har också samma kvävning av välviljans Jupiter som även rådde runt 1961 när elitistiska och smått fascistoida figurer som Alexander Bard föddes. Då möttes istället kombinationen Saturnus/Jupiter (skoningslöshet/välvilja) i Stenbocken så att skoningslösheten hade maximal styrka och Jupiters välvilja var fallen. 

Som nämnt flera gånger tycker jag ett det är enastående talande att radioprogrammet Stil skapades av en sextioetta med en naziliknande fascination för exakt utstyrsel. (Nazisterna var uniformfetischister så det stod härliga till och många av dem var homosexuella, precis som många av dem som dyrkar kläder eller artificiella ytor bortom rimliga gränser.)

Jag är övertygad om att vi i ovanstående horoskop har grundmallarna som visar vilka som är återfödda från Andra Världskriget och nu är rätt störda i själen. Undertecknad återvände till jorden med månnoderna i samma tecken som då Auschwitz byggde 1940. Själv dog jag dock i Italien redan på 30-talet och var inte med om kriget.

Vi har även "elaka journalistens" signatur här: attacken från kritiska Tvillingarna mot lika kritiska Jungfrun. Och Tvillingarna är redan från början skadad pga angreppet från den fallna Saturnus. Det gör att vi måste betrakta aspekten mot just Jungfrun - den rena och prydliga som extra störd. Här står omåttlighetens demon Rahu och jag tror visst, med den frekvens av invandrarfientlighet vi sett hos Jungfrun, att detta är en del av judeutrotningssignaturen. 

För notera vem som är "halshuggen" (Ketu) på andra sidan: Fiskarna eller samhällets små undanskuffade element. Deras härskare Jupiter står dessutom fruktansvärt placerad, förtryckt av den fallna Saturnus i brutala Väduren och där Vädurens härskare våldsamma Mars angriper den rasistiska Jungfrun så att halshuggningen äger rum på Fiskarnas sida.

Jo det pågår strömmar på himmelen som kan tolkas som ett löpande band för mord, en dödsfabrik!

Solen i Oxen blir inte bättre än Venus är här, och Venus är som den hora den är, indragen i de onda planeternas destruktivitet. Alltså blir den buffliga Sol-energin just så brutal som Oxen är känd för att vara. Vi har flera massmördare i detta soltecken (inte minst Pol Pot som gick på sitt eget folk). Minns också att tre av de fyra rasistiska partiledarna i Skandinavien är födda i Oxen och att av sex människoätande kannibaler tre - eller var det fyra - var födda i Oxen. En bisarr koncentration med tanke på att Oxen är munnens och förtärandets tecken.

Det finns ingenting gott att klamra fast alls vid på denna himmel.

Så frågan blir, hur kom Reinfeldt på sin idé med de tre faserna och en tredje fas för att skrämma svenska folket att inte vara uppnosiga mot sina arbetsgivare? Jag blir inte klok på mannen. Var han nazist i sitt förra liv eller var han en lägerjude som blev så mind-fuckad och traumatiserad att han nu utan att förstå vad han håller på med "agerar ut" sitt trauma mot svenska folket?

Ett är säkert: medan borgerliga pressen jagar vartenda litet struntfel som Juholt undslipper sig, sitter den kusligaste regering Sverige någonsin haft vid makten. Borgarpressen ger sig inte - de ska ha bort den hotfullt vänsteraktiga Juholt. Ingen tycks tänka på hur oerhört illa många borgerliga politiker sköter flytande tal - jag minns märkliga felsägningar från Maud Olofsson och en mängd andra. Men här har pressen hittat något hos Juholt som de söker kapitalisera på. Reinfeldt har fattat: han vågar inte säga tre ord på rad längre utan manus! För det här är de småaktiga hjärnornas tid!

Och var är dagens kemifabrik Farber som så villigt passade på att samköra med Naziregeringen? Det är förstås Näringslivet som vill ha foglig och billig arbetskraft och får den genom att betala riktligt och hemligt till Moderaterna.

Dumma svenskar, ni vet inte vad som är på väg... Historien kommer att upprepa sig. Medelklassen förlorar allt de har. (Jag har förberedd mig och har inga som helst rikedomar att förlora. Kan därför se med objektiv blick på galenskapen.)
 

Bonusspaning. 

Jag trodde 5.700 horoskop skulle ge fler träffar än två vid sökning på Solen i Oxen, Månen i Stenbocken och ett angrepp på den senare från Saturnus i Väduren. Men nej. Från dessa tider under de senaste århundradena har det inte blivit några kändisar. Men vilka var det två?

Säger jag Machiavelli - teoretikern med läran om hjärtlös maktpolitik - vet vi direkt att Auschwitz-lägret har "rätt" horoskop.

Den andra var den kontroversielle hypnotisören eller charlatanen (vilket man vill) Anton Mesmer, som tvingades fly Paris vid 54 och sedan tillbringade resten av sitt liv i "exil" ute på landsbygden. Båda som synes mycket gamla horoskop, 1400- respektive 1700-tal. 

Men jag kan inte begripa att inte en enda kändis av något slag halkat in i samlingen under alla dessa århundraden. Andra världskriget måste verkligen ha legat på en absolut lågvattennivå och Solen och Månen båda i Jord tycks ge noll kapacitet när "Själens Form" står så klent som i Väduren.

Inga kommentarer: