Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


söndag 26 augusti 2012

Visst är de rasister, de gettoförespråkande Moderaterna

Moderaterna vill ha marknadshyror. Det starkaste vilddjuren ska genom strid mot andra människor bevisa sin rätt till en plats i storstädernas innerområden. Normalt folk och de fattiga drivs ut i mindre attraktiva förorter så att inte de välekiperade monstren ska behöva se dem varje dag. Detta sydafrikanska apartheid-samhälle har t.ex. redan införts i Fredrik Reinfeldts hemkommun Täby utanför Stockholm. Och svensken bryr sig inte! Det är kanske är samma patrask över hela linjen...

Även Tyresö tycks infesterat av dessa undermänniskor, där en moderat lokalpolitiker uttryckt sig negativt och bloggaren Böhlmark yttrat det alltid lika generande "LOL" (underklassens sätt att prata genom underklassens små kommunikationsverktyg) och kallat en (s)-politiker något rasistiskt. (SvD, DN, AB, GP) (Inlägget rättat, jag råkade kasta om ordningen på de två tweets det handlar om.)

Thomas Böhlmark har jag redan tidigare konstaterat vara född under en olycklig stjärnhimmel, men varför inte titta på den ofärdiga Maria Hagbom som angav tonen:


Bloggen har hittat några av "vansinnets storkors i Mörkrets kvalitet" bland svenska politiker nu, och det handlar alltid om en mörk period i 1960-talets mitt. Fredrik Reinfeldt (m) tillhör de "korsfästa", Anders Borg (m) och Göran Hägglund (kd) likaså.

Det är svårt att dra någon annan slutsats än att den tredje och grövsta kvaliteten försämrar individens omdöme, fast i sanningens namn har bloggen ännu inte testat de tre gunas kvantitativt. Men på många sätt kan man genom ett uppmärksamt studium av de två ledande moderaterna ana att de inte håller normal intellektuell nivå. 

Arg & samhällsdestruktiv ung Anders Borg

Mörkrets kvalitet är också enligt indierna den kvalitet där man tappar kontakten med helheten. Psykologiskt leder det till rädda människor, ibland paranoiker, men också folk som saknar förmåga att se sammanhangen. Reinfeldts standardreaktion i alla lägen är att allt bara är "enskilda fall" - han kan eller vill inte se konsekvenserna av sin egen politik. Detta är rent skrämmande, att ha en statsminister som är långt mindre begåvad än genomsnittssvensken!

Så att någon B-individ sitter i någon högerkommun och flinar med i ett kräks rasistiska tillmäle, är inte att förvåna sig. Den här perioden runt 1965 levererar verkligen underliga livsöden och närhelst de dyker upp i pressen är det undantagslöst pga. undermåligt beteende eller svåra personliga problem (minns paret Brooke Shields/Cissi Elwin - svårt utbrända och deprimerade och födda inom ett dygn från varandra). 

Fallet Charlie Sheen är rena skolboksexemplet men har åtminstone den självinsikten att han är en jubelidiot, och har i hela sitt liv spelat dum på vita duken eller i tv. Just därför att han blir så oavsiktligt komisk när han slappnar av och bara är sig själv!

Så känner du dig som en bottenlöst simpel och självisk idiot, rösta på Moderaterna. Där kan den nya svenska intellektuella underklassen shoppa och shoppa och shoppa sin identitetskris ur sikte. Tills hela helvetet rasar samman pga. högerns egoistiska korttänkthet och inkompetens.

Bonusspaning

Fredrik Reinfeldts horribelt usla omdöme kan ses i horoskopen för de människor han väljer att omge sig med. Som hans f.d. pressekreterare Unsgaard som analytikern Ulf Bjereld påminner om (SvD-artikeln), mannen vars omöjlighet var ett faktum sedan han i praktiken likställd regeringens arbetslinje med invandrare som på kort varsel rycker ut på helger för att torka bajs i moderaternas trappuppgångar.

Märkligt nog missade jag att kommentera uslingens horoskop, man det platsar naturligtvis i kategorin drägg, det med:


Satans vrånga huvud perverterar i viss mån intelligensen (Solen), men det långt större bekymret är att hela horoskopet är sjuk härdsmälta av underliggande, irrationella attityder (Vatten) och så de bisarra mentala luftslottskonstruktioner som brukar resultera. "Dissociationen" eller tendensen att hålla elementära fakta i separata rum - ofta i syfte att ljuga och manipuleras - har bloggen regelmässigt hittat i svenska s.k. "religionskritiker", vilka mer och mer börjar likna simpla rasister.

Faktum är att bloggen redan tittat på den smörja som resulterar ur sådana här människor som Reinfeldt alltså lejer som pressekreterare. Det var när en attitydstörd homosexuell sångare hånade Jesus i en "debattartikel" i Aftonbladet jag bestämde mig för att testa tecknet på mental störning empiriskt: "Om det är så här Tvillingarna i störning med Fiskarna låter" - vansinneslogik och glapp över hela linjen, då måste samma astrologiska aspekt vara UNDERREPRESENTERAD i horoskop för skickliga människor.

För att testet skulle bli så okontroversiellt som möjligt valde jag Nobelpristagarna i fysik och matematik som represent för den skickliga människan, individer som skulle bli utmärkta i vilket området de än valde att verka genom. Resultatet var skakande och bekräftar helt astrologin på den här punkten. Blivande Nobelpristagare undviker att födas när himmelen ser ur som då Moderater (och homosexuella jesushatare) föds! Du kan läsa om undersökningen och andra empiriska studier under Temastudier - den översta länken på sidan.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var för övrigt en socialdemokrat som myntade det begreppet i samband med att videon från valvakan 2010 kommenterades i socialdemokraternas interna forum..

Anonym sa...

Har du gjort någon utredning om dig själv??