Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 19 december 2012

Hos Reinfeldt köper man lagändringar

morgonradion P1 hördes en aggressiv skånsk dialekt som tillhörde bostadsägarnas representant. Om och om igen hänvisade han till regeringen Reinfeldts utredning om bostadsmarknaden. (Även: SvD och maximalt summariskt i DN.)

Bostadsrättsföreningen ska kväsas - det enda sammanslutning som hindrar de giriga bostadsägarna från att chockhöja lägenhetshyror på samma vis som regeringen Reinfeldt chockhöjde a-kasseavgifterna. Kapitalisterna bedriver sedan flera år krig mot den vanliga människan och hoppas att tillräckligt många är tillräckligt dumma för att inte förstå vad som egentligen pågår bakom allt struntprat om "valfrihet".

Den märkvärdiga utredning fastighetsägarna nu så belåtet hänvisar till som en helig urkund är så vitt jag förstår en enda mans utredning. En enda mans konstruerade argument. Den mannen är samma Per-Anders Bergendahl som också givit regeringen Reinfeldt idéerna om att man ska kunna hyra ut det man äger till i princip vilka andrahandspriser som helst!

Igår försökte regeringen Reinfeldt "kuppa igenom" denna förändring genom att börja trassla med kvittningsförfarandet i riksdagen. Det pågår nu ett kapitalisternas krig mot den vanliga människan, hon som är mogen nog att stå över dessa girighetens oskick.

Marknadshyror som redan börjat tvinga ut enkla människor från Stockholm - detta är alltså nästa steg i borgerlighetens plan att definiera sig själv som vinnare i livet, "etniska svenskar mitt i livet och utan problem på sina jobb", för att parafrasera monstret Fredrik Reinfeldt. 

De gör som nazityskarna fast tvärtom: istället för att ringa in judar i getton skapar de rikemansgetton i vilka de förskansar sig och håller "undermänniskorna" borta. Jag har redan pekat på att Fredrik Reinfeldts Sol i Kräftan indikerar just den här sekteristiska mentaliteten, en slutenhetens stil som till sist bara skapar cancer i dessa tillslutna celler.

Så vilken dold meningsfrände är det då regeringen bett dikta ihop en "utredning" om hyresgästernas ondska och nödvändigheten att "befria" hyresägarna till att själva kunna sätta vilka prislappar de vill?

Med risk för tjatighet ser vi återigen en av Satans hejdukar i Bergendahl. Och här råder inga tvivel om att det är ett språkrör för äganderättsfixeringen eller Djävulens försök att degradera människans storhet och göra henne till något mindre än döden själv. Alla som följt bloggens upptäckt av antikens onda stjärna Algol kan lägga ihop 2 plus 2 själva.



Med lite god vilja kan man säga att Satan korrumperar både "stora och lätta pengars" Jupiter med en avvikelse om 5° från en rät linje och pengarnas indikator Venus i en ganska direkt opposition längsmed den sataniska axel där själen bojas i materialistiskt tänkande. Ja, bojas - det är självvalt! Själen har i tidigare liv utvecklat en så materialistisk böjelse att Mörkrets kvalitet nu håller dem i ett stadigt grepp.

När Bergendahl därtill föds ett år då själens Form (Saturnus) står i Hemmets och Trygghetens tecken Kräftan, så förstår man direkt var Satan satt in sin korrumperande inverkan. Att denna månascendent i penningens tecken också innehåller ett sinne kopplat till giriga Drakhuvudet ger en demoni och ett äganderättsbegär som till och med överstiger gycklaren Charlie Sheen varmed bloggen började sina undersökningar av Satans huvud på himmelen.

Sheen var som bekant en tid USA:s högst betalde tv-skådis, men går periodiskt överstyr på grund av den vrångskallighet Algol bidrar med. Varken i hans eller i Bergendahls fall verkar Algol ha väckt individen från den materialistiska sömnen utan tvärtom gjort dem tokgalna och besatta i att kapa åt sig mer pengar.

Och den här mannen har alltså Regeringen Reinfeldt tillsatt för att "opartiskt" bedöma den svenska bostadsmarknaden! Tillåt mig skratta. Har väl aldrig sett en så löjeväckande regering vars alla "objektiva" rapporter är rena beställningsverk. Nu förstår man ståhejet i riksdagen igår när det var risk för att deras köpta "experts" förslag kanske inte skulle gå igenom.

Se även: Regeringen Reinfeldts riksdagssabotage 


*****

Och vem tillhörde då den där osympatiska skånska rösten? Jo Reinhold Lennebo, vd för Fastighetsägarna. Och hans födelsekarta tystar alla invändningar man skulle kunna ha mot antikens insikter. Oxen och den sataniska axeln ÄR platsen där de sämsta själarna slåss om att få äga mest! 

Den sataniska axeln och nu dessutom
som varulvens fullmånehunger!
 
Tala om vänskapskorruption. Lennebo och anhang vill bli rikare. Några samtal till regeringen Reinfeldt och vips har vi "utredaren" Bergendahl för att skapa ett regeringsunderlag. Sade jag att Sverige är ett skämt, en pesthärd av korruption? Så nära de här två männens horoskop synkar skulle det närmast vara ett under om de inte känner varandra väl privat. Den enes Sol med den andres Mån i ägandets Oxe skulle göra dem till ett perfekt äkta par. De skulle kunna prata pengar och ägodelar från morgon till kväll.

På morgonradion också: de korrupta politiker och läkare som i samråd i Stockholm stal ett sjukhus från skattebetalarna och tjänade storkovan på det vägrar att lämna tillbaka ett öre. Nej men så oväntat!

Ska mänsklighetens verkliga underklass verkligen få styra ett samhälle? Vi har REN ONDSKA i härskarställning i Sverige just nu. Kanske är svenskarna ett ont folk alltigenom. Det enda de vill med sina liv är kanske att "äga". Allt annat livet skulle kunna fyllas med, de nivåerna har dessa själar inte nått ännu.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hörde också inslaget. Det är bara tragiskt. Leder till ökad segregation och lägger ännu mer tryck på de svaga grupperna i samhället.
Regeringen har sålt utan allmännyttan, så det finns knappt några hyreslägenheter kvar. Det är märkligt hur det förväntas att alla ska försätta sig i skuld för att få tak över huvudet. I synnerhet när arbetsmarknaden ser ut som den gör.

mvh
Den siste hyresgästen

Anonym sa...

dummaste jag läst på länge