Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


torsdag 9 maj 2013

Hitler som Nya Moderaternas skugga

Ett inlägg som styckades av från föregående text om Goebbels lära om att ljuga stort och länge tills folk tror det man säger. Tänkt att publicerats senare, men vem kan motstå att släppa ut följande hejdlösa analys av nazismens dolda kopplingar till Nya Moderaterna under dagens extremt ariska nymåne !!??



Efter att ha läst romaren Manilius ASTRONOMICA (1a årh) påmindes jag om hur svårt det är med de tolv husen. Västerlandets äldsta bok om astrologi följer den lösa tanken att tecken och hus "blandar" sina influenser, vilket lämnar många möjligheter öppna. 

Med den här färglagda skissen förslår jag min tolkning. Förr på bloggen hade jag säkert jublat över den extremt "kreativa" spänning i skyarna mellan Eld och Luft. 

Men vad händer när denna himmelska klarhet söker respons eller resonans nere på Jorden? Tja, stäng in himmelen i hus som motsvarar Jord och Vatten och du kan vara säker på att kasta pärlor för svinen, mycket väsen för ingenting eller ett rent sisofyosarbete!

Nymånen och dess förhållande till autokrata Saturnus passar väl in på ämnet som nyss (11.32) publicerades under kartans Kräftascendent. Nätmediernas utrensning av bloggosfären som ur deras perspektiv bara blivit ett besvär i den tid när budskap enligt det dolda propagandaministeriet alla måste vara strömlinjeformade och säga samma sak. 

Bloggosfären består i hög grad av dissidenter och avvikande perspektiv så bort det! Se hur rättrådighetens Saturnus i Vågen i horoskopet har sämsta tänkbara världsliga position (4e huset) i sin kamp mot medierna som alla följer "arianismen", en omyndig "me too"-reflex i förhållande till tiondehusfrågan "makt".

Här följer den avknoppade fortsättningen på föregående blogginlägg:

Storfinansens mentor Joseph Goebbels och några lärlingar


De rashatiska och renlighetsdyrkande nazisternas propagandaminister hade en ascendent av typen Rajas (passion) - ömsom mörkande, ömsom öppen för sanningen. Kräftan är dessutom känd som en ivrig partisan som lovordar det egna blodet och misstänkliggör andras blod. 

Kräftan dök genast upp som minsta gemensamma nämnare bland svenska rasbiologer i en bloggens  allra första studier av rasism och främlingsfientlighet. I indisk astrologi och ayurvedisk medicin är det Kräftans härskare Månen som förknippas med blodet (och andra vätskor), så vi inser att vi genast hittat nerven i det sjukliga självintresset - den egoistiska Naturen ännu oförlöst av vare sig sann kärlek och än mindre intellektets förmåga att förstå. Pressa en Kräfta det minsta och du kommer att få höra liknande ord som från Sol-Kräftan Reinfeldt: "(vi) etniska svenskar har inga problem". Det är Kräftans själva väsen att ringa in en liten grupp som till varje pris ska hållas skadelösa.

Reinfeldt har också Månen i det intellektuella Lufttecknet Vågen, Goebbels soltecken, så man kan förmoda att båda männen använder snarlika strategier för att hålla sanningen långt borta om den inte passar deras egna avsikter. Faktum var att bloggen smått sensationellt hittade en bekräftelse på detta i studien av 49 brottsoffer. 

Kräftan och Vågen tycks vara experter på att undvika att själva drabbas, vilket jag syrligt kommenterade med Reinfeldts närmast övernaturliga förmåga att offra sina ministrar och själv alltid stå skadelös. Vågen tycks tillföra den slughet som den blint instinktiva Kräftan saknar och det är också därför Goebbels har blivit en sinnebild för den systematiska lögnaren och desinformatören ("propagandaminister").

Men vänta nu! Involverade inte Reinfeldt inte en viss Per Schlingmann i just det arbetet? 



På äkta nazimanér skaffade sig regeringen Reinfeldt en egen propagandaminister! (Nu tillbaka med Storfinansen efter väl utförd punkinsats i arbetet med humbug-makeovern "Nya Moderaterna" vars syfte bara var att kamouflera samma gamla rovkapitalister i näringslivet.)

Likt Goebbels har Schlingmann en Måne i Eld, ett ljusgivande element. "Seeing is believing". Merparten av Schlingmanns upptåg har tett sig löjeväckande eller genast avtäckts av medierna och det finns ibland en lätt stupid känsla över ett sinne som ligger alltför nära formalistiska Saturnus - fejken blir klichéartad eller överstiliserad och inte trovärdig. 

Men ingen fara, svenskarna köper det mesta. "Nya Moderaterna" svalde de med hull och hår, och Goebbels devis om att upprepa lögnen tillräckligt ofta blev en gyllene regel i regeringen där alla drillades att säga precis samma sak. Minns Tobias Billströms mediefiasko där han som en papegoja rabblade samma ramsa gång på gång.

Både Goebbels och Schlingmann har intressanta turer mellan husen 1, 3 och 6 - jaget, kommunikationen och fienden/olyckan. Goebells kända födelsetid gör att man säkert kan placera hans ömsesidiga reception mellan Jungfruns och Vågens härskare i 3e kommunikations- (eller propaganda-) huset samt det 4e huset för "inre angelägenheter". Det här är också ett hus som har med ens djupaste känslobottnar att göra, och känsla av välmående. Det är ett "lunärt hus" och har därför en del med hypnos och suggestion att göra. 

Tredjes kommunikation och fjärdes "djupa känslor" knyts samman på ett synnerligen förslaget sätt. Både Jungfrun och Vågen anses som intelligenta tecken, Jungfrun för dess merkuriska precision och Vågen för dess skickliga avvägningsförmåga (Vågar är ett viktigt tecken för högre militära befattningar eller vem som helst som basar över kanonmaten, de dristiga och modiga Vädurarna mittemot).

Schlingmann har det istället Tvillingarna, det andra intellektuella och kommunicerande tecknet, i sitt tredje hus (märk att detta är ett månhoroskop). Men också han har den egentjänande Jungfrun kopplad till kommunikationen - det skulle se ut om en lobbyist INTE var självisk - propaganda handlar ju om att själv vinna på det man säger.

Men tysk-svensken har tredjehushärskaren Merkurius (och Solen) i Jungfrun i fiendens sjätte hus. Solen är visserligen en verksam välgörare där Väduren äger det första huset, vilket tyder på framgång vid livets milstolpar. Men framgång av vilket slag? Merkurius är här en verksam illgärningsman och den står dessutom i den onda fiendens hus. Oavsett mycket indiskt finlir om att en verksamt ond planet (här: Merkurius som en lögnare och desinformatör) "tar udden" av ett ont hus om den råkar ligga i ett sådant, ser man ständigt exempel på hur dessa "dubbelt onda omen" bara verkar förvärra individens karaktär. Schlingmann är den perfekta ormen som väser lögner. 

Hans Merkurius är oärlig och han använder dessa lögner för att mosa sina fiender. Hela hans uppsåt (på Svenskt Näringslivs order) var att förfalska socialdemokratiska värderingar och skapa fejkprodukten "Nya Moderaterna". Det var den "stora lögnen" som Goebbels talade om. Och i steg 2 instruerade Schlingmann regeringskansliet att noga synka sina uttalanden så att alla lögner upprepades likadant från alla inblandade. Så duperar man ett helt folk.

Bara dessa paralleller visar att det finns fog för att koppla dagens politiker till nazismen om inte via reinkarnation så väl genom tysk-importen Schlingmann. Hur mycket mer av regeringen Reinfeldts affärer nere i Europa - NUON och hela energibranschen t.ex. - har med förbindelsemannen Schlingmann att göra? Svenskarna kommer troligen aldrig att få veta hur de dolda kontaktnäten såg ut.

Jag har stött på horoskop med en fysisk ascendent i Jungfrun och en Sol i Jungfrun och därmed i 6e fiendehuset (Jungfruns "naturliga" hemvist) och där individerna varit extremt privatistiska och haft lätt att se fiender i än den ena, än den andra. 

Schlingmanns månascendent i Väduren påminner en hel del om detta beteende och också Goebbels fysiska Kräftascendent med dess disponent i det "jungfruligt" privatistiska sjätte fiendehuset vittnar om en människa med en paranoid förhöjning av "jag och fienden"-temat! Vissa hus vävs ihop bra via aspekter, ömsesidiga receptioner eller på annat sätt. Andra hus önskar man att man aldrig varit så involverad i. Men detta är ens karaktär och därmed ens öde. Tidigare liv som spökar i horoskopet för detta liv.

Schlingmanns ofördeaktiga "onda" Merkurius och dess ofördelaktiga husplacering förpestar med andra ord fullständigt hans tredje kommunikationshus och gör detta minst lita ärligt och bakslugt som Fredrik Reinfeldts. "Landsfaderns" Saturnus i fiendehuset angriper det tredje intellektshuset för en systematiskt genomförd sociopatisk kommunikation. INGENTING Reinfeldt säger är sant, allt är orkestrerat och manipulerat av hans önskan om att antingen rättfärdiga eller skydda eller mörka sig och sina förehavanden. 

Bloggaren har ägnat bra många sidor åt detta, ett av de mest tvivelaktiga horoskop han någonsin mött. Inte undra på att det i Reinfeldts bakvända och manipulativa hjärna blir till att han tar "ansvar" - ja för att upprepa lögnerna enligt Goebbels/Schlingmans modell - så ofta som behövs för att folk till sist ska foga sig i dem. Goebbels "stora lögn" i mästerregissören Schlingmanns version kan faktiskt vara skapandet av Fredrik Reinfeldt själv!

Men man får inte glömma horoskopet för Nya Moderaterna som på väsentliga punkter återkallar både Joseph Goebbels lögnhoroskop och Schlingmanns eget!


Själva hjärtat i Goebbels horoskop - den falska och egentjänande kommunikationsstilen har nu "återfötts" som det här fabricerade image-partiets själva fysiska yta: Venus och Jupiter ligger återigen tillsammans på himmelen och bidrar nu till partiets ascendent eller yttre gestalt.

Förvisso är Venus en "verksam välgörare" när Jungfrun stiger, trots eller kanske just för att tvåsamhetens planet anses "fallen" i detta solitära och samarbetsfobiska tecken. Det är som astrologin i dess djup söker säga: se här privatist - Venus eller samarbete gör dig gott. Ensam blir inte stark, blir inte rik - eftersom det är skörden agrara Jordetecknet Jungfrun verkar mest intresserad av.

Men första huset i pr-konstruktionen "Nya Moderaterna" har kommenterats flera gånger tidigare och här vill jag peka på ett betydligt olustigare "bakom ridåerna"-scenario än partiets preppy yttre.

I samband med Jungfruascendenten Fredrik Reinfeldt har påpekats att hans Sol i Kräftan i 11e idealhuset perfekt motsvarar den mannens syn på vad som är mest eftersträvansvärt i livet: momssänkta hamburgare på McDonalds för honom och hans familj. (Kräftan = klanen = de som har en livssituation som är mycket lik vår egen, eftersom vi, kräftorna, har en så outvecklad förmåga att identifiera oss med främlingar.)

Men se nu vem som äger det 11e idealhuset med dess tragiskt outvecklade idealisering av maten. "Mat ÄR religion" läste jag nyligen på en affisch nära Stureplan i Stockholm, Centerns och Moderaternas centrala tillhåll och platsen där Reinfeldts son, f.d. McDonalds-jobbare, blev nedslagen häromåret - märkliga, symboliska turer som tycks visa var Syndens Centrum i Sverige befinner sig. 

Ja, det är den ständigt hungriga Månen (flyktig och assimilerande och sedan återigen hungrig) som äger Kräftan som ideal. (Hör hur det låter: den självtjänande Jungfrun i första gör ätandet - konsumtionen - till sitt livs viktigaste fråga. Är det här ett perfekt moderathoroskop eller inte?)

Men var står då Månen om inte i åttonde huset för dold korruption !!! T.o.m. moderaternas horoskop avslöjar hemliga kopplingar till restaurangbranschen, som snart efter partiets nybildande fick 5,4 miljarder av moderatledda regeringen Reinfeldt.

intressant nog visar partiets idealhus samma tendens som horoskopet för socialdemokratins bildande: Saturnus i Kräftan indikerar en diktatorisk partiorganisation med en extrem makthierarki. Men för Nya Moderaterna är detta inte partiets faktiska natur (Saturnus ligger i 1a huset i sossehoroskopet) utan ett önskvärt ideal! Man aspirerar på att bli autokrata pampar, precis som socialdemokratin så länge var. Man vill bli korrupta och egenmäktiga, man vill gynna sig själva och sin grupp (storstadsboende medelklass). 

Men det är som sagt Månen i åttonde huset som avslöjar den hemliga korruptionen bakom partiets märkliga yttre makeover. Och här möter vi direkt Schlingmanns Måne i Väduren, ett ofta frisk och direkt sinnelag, men här en verksamt ont kraft tillsammans med illgöraren Mars som den ligger sida vid sida med. Lätt till det att också stora och lätta pengars Jupiter i partiets första hus är en ond rikedom och vi har plötsligt ett horoskop som från det dolda korruptionshuset och ända ut i dess showiga skyltande med borgerskapets framgång och välmående stinker!  

Jo, nog är det här Schlingmanns produkt allt, det är hans onda Måne i Väduren och hans saturniska arkitektur som avslöjas i partihoroskopet. Och åttonde huset antyder, för den som är vaken, en fasansfull koppling tillbaka till Adolf Hitlers fantasier om ett ariskt (Aries = Väduren) herrefolk satta att sätta agendan, en rening av folkblodet.

Det är Saturnus som söker rena och i blodets och "och våra egnas" tecken Kräftan får vi plötsligt en isande ny bekräftelse på varför sossarna välde in och strax kastade ut muslimen Omar Mustafa från sin styrelse. Se här:

Vårdagjämningens precession som bildlig förklaring
till förändringar över tid - till hur gårdagens
medvetenhet blir till dagens dolda attityder

Hitler hade Saturnus i Kräftan som övergripande karriärmål. Han sökte "styla" sitt folk utifrån en hackordning, ett rasparadigm. Samma Saturnus i Kräftan (i första huset) hos socialdemokratin förklarar varför svenskarna genast svek den globala socialismen och slöt sig samman i en egen ärthjärnevariant. (Det är i själva verket bara Västerpartiet som idag står för en fullvuxen mentalitet, som förstår att världens alla människor tjänar på att vi inte trampar på varandra och söker roffa åt oss på den andres bekostnad.)

Genom att placera Nya Moderaterna i en yttre krets, ser vi att regeringen Reinfeldts jakt på utländska papperslösa har en kuslig parallell till Hitlers jakt på "undermänniskor" - bara att de ljusblå svenskarna bara har rasbiologin som ideal - de söker leva upp till ett ideal med en grumlig botten i åttonde huset för gamla synder som dagens moderater inte själva förstår hur de har trängt in i deras dolda åttonde hus.

Men de som Nya Moderaterna inte själva förstår om sitt åttonde korruptionshus, det klarar om man låter Adolf Hitlers Vågascendent styra. Vi använder vårdagjämningens precisson symboliskt och låtsas att vi drar tillbaka klockan till Hitlers födelse - mannen som mer än någon annan i historien illustrerar hatet mot de svaga och en häpnadsväckande självgodhet (titta på människan i journalfilmerna). Det är då vi inser att Hitlers emotionella störning i relationer (Mars/Venus 25° Väduren) har tagits över som en skugga av kriget av dagens moderater (Mars/Månen 21-24° Väduren) och stuvats in i det dolda korruptionshuset där varbölden nu måste mogna i sin egen tid.

Per Schlingmann föddes tysk i detta liv och kan mycket väl ha varit en till Hitler närstående. Hans projekt "Nya Moderaterna" illustrerar hur en elitistisk rasism kan se ut när själva ideologin reinkarnerar. Det är nya tider och en ny grundförutsättning. Hitlers nationalsocialism hittar via Schlingmann en hygglig grund i rådande svenska (djupt högervridna) socialdemokrati. Och sen var arbetet med att skapa en förfalskad modell med små stänk av lite allt möjligt inte långt borta. 

Dagens moderater är inte längre samma borgare de var i Nazityskland - vilken mening skulle det vara att själavandra till exakt samma liv om och om igen. Nya Moderaternas horoskop visar att den knäckta tyska hybrisen om att vara förmer och ha mer rätt till livet än andra, mildrats en smula och ett stort DREV av tyskar återfödda i svenska kroppar återskapar nu "herrefolkets privilegier" genom högerpolitiken. 

Nazismens sadism (Nya Moderaternas åttonde hus) märks dock tydligt eftersom det svenska partiets idealhoroskop (rasbiologiska Kräftan) blir så perverst. 

Jag tog upp frågan om den svenska fitness-neurosen två gånger i slutet av april:

Lena Nyman - kroppen som mental begränsning

Svenskt rasbiologi ända in på gymmet

...och uppmanade den 7 maj folk att komma till Stockholm och se dessa rännande kroppshysteriska övermänniskor - joggande precis överallt. Sedan tog det bara ett dygn innan, vad det förefaller, Peder Kadhammar lånade idén om "stånkande på gym och rännande i motionsspår." Naturligtvis utan att Aftonbladet bjuder någon returlänk som kunde avslöja var originalet låg. 

Bra dock att Kadhammar förde budskapet vidare, även om man förstörde det genom sin egen fixering vid hur joggingdräkterna plattar till kvinnobrösten - även det en variant på den här bloggens omnämnande konditionshysterikernas kulörta sparkdräkter. Men istället för att indikera neurosens infantila drag introducerade Kadhammar i sin rewrite något som mer liknade en maskerad gubbslemsfantasi.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Redan i regeringsförklaringen använder Reinfeldt ordet sammanhållning minst dussinet gånger i betydelsen att regeringen går jämsides med folket. Regeringschefen går endast jämsides med en inneboende torftig ihålig dumhet som ständigt fylls med order från näringslivet och kapitalet.
Schlingmanns jobb gav resultat! Där den rena lögnen slutar tar den djupgående, manipulerande hjärntvätten vid. Riktigt illa blir det när ett av de viktigaste orden,nämligen förtroende, hamnar i statsministerns mun.Denne sade tidigare att Billström brustit i omdöme och att det var försvårande att det skett vid flera tillfällen. Vidare att denne hade en väg att gå för att återvinna förtroendet.Reinfeldt säger något senare att han har förtroende för Billström så länge denne sitter kvar i regeringen, vilket borde vara omöjligt eftersom denne samtidigt måste återvinna Reinfeldts förtroende. Aldrig tidigare i någon regering, vare sig socialdemokratisk eller borgerlig, har en minister suttit kvar efter att ha förlorat en statsministers förtroende. Uppenbarligen saknar buktalardockan Reinfeldt sin mästare Schlingmann och lämnas nu till sitt öde med ett register med ord där betydelsen är flexibel. För varje normalt funtad människa är förtroende något man förtjänar. Ett värdegrundat ord som fungerar som armering även i den mänskliga lättbetongen.
Pärlfiskaren.

Seaward sa...

Den hade jag missat! Det är onekligen en självmotsägelse om Reinfeldt har förtroende för Billström "tills annat meddelas" men tappar Goebbels/Schlingmanns bud att hålla informationen likformig över hela linjen och samtidigt hävdar att han har långt tillbaka till "landsfaderns" förtroende!

Tack för det påpekandet! Tänk om folk i allmänhet insåg avgrundsdjupet i den svampighet som serveras dem från Regeringskansliet.

Anonym sa...

En klockren kommentar av Buddha som härmed delas i form av en bild: https://imageshack.us/scaled/large/17/94152024834466530577210.jpg

;)

Seaward sa...

Bra visdomsord! Frågan är om det är sannare än den chockerande new age-smörja som står på ett butiksfönster inte långt därifrån jag bor:

"Allt har sin skönhet men det är inte alla som ser det". /Konfucius.

Jag har läst Konfucius alla talesätt i tre olika engelska översättningar och vishetsläraren sade aldrig något ens i närheten av detta prosaiska dravel!

Men det är typiskt Stockholm - moderatstaden där alla LJUGER ihop lite kultur eftersom ingen har någon.