Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


tisdag 7 maj 2013

Kidnapparen Castro, rena Billströmhoroskopet

Med nästan klärvoajant precision redovisar bloggen 31 pedofilhoroskop ett dygn innan ännu en affär med fängslade unga kvinnor mitt i det borgerliga samhället väcker fasa och förundran i hela världen. 

Och de tre dominanta pedofiltecknen Tvillingarna, Lejonet och Vågen får nu påfyllning via Ariel Castros Sol i Tvillingarna. Så udda är hans namn - judiskt förnamn och spanskt efternamn - att birthday.com för en gångs skull fungerar. En med det namnet i just Cleveland Ohio och i rätt ålder hittades.

Först i världen således, och med den korrekta antika zodiaken, ännu ett pedofilhoroskop att studera:




Månen som substitutascendent för att etablera det första huset är intressant,  för det visar att Castro har fuffens för sig i hemmets mörka vrå. Månen i Stenbocken har Saturnus som sin disponent och likt delar av årgång 1961 söker Saturnus beröva Jupiter dess frihet! Men 1960 befann sig planeterna ännu i Skyttens tecken, vilket gör att det är den insnävande Saturnus som gästar den expansiva Jupiter - men där Skytten själv inte är så värst expansiv instängd i den onda daimonens tolfte hus.

Allt detta således bara föreställningar i Jordens mångalna själ. Moder Jord drömmer om onda ting och i världen föds individer med enorma problem att förstå det här med frihet eller fångenskap. Den moderata invandrarhataren Tobias Billström i Reinfeldts sjuka regering har ett horoskop som liknar barnförövaren Ariel Castro och vad Billström är kapabel till gentemot de svaga och rättslösa, de kan väl ingen blunda för? 




Problemet är bara att så många svenskar har en brottslings svarta själ och TROR på smörjan att det är invandringen (de fängslade flickorna i huset) som är landets problem! Dessa svenskar förstår inte att de själva är problemet, och att ett självmord skulle vara deras största gåva till landets utveckling. Ingen behöver rasister, de tillför inte världen något alls.

Givet Ariel Castros märkliga namn och Billströms främlingsfientlighet tror jag en nyckel till båda männens vurpade värderingar (Billström har dessutom en bisexuell störning vad jag förstår) ligger i deras opposition mellan Solen och Saturnus. Eftersom uppenbarelserna just nu kommer slag i slag på den här bloggen kan jag inte repetera allt, men i diskussionen av minsta gemensamma nämnare för de tyska mördar-rasisterna ordade jag om Solen som identitetsmarkör, särskild visuella markörer vilket är vad idioter utan tankeförmåga går på. 

Billström och Ariel Castro har båda fienderna Solen och Saturnus låsta i clinch, vilket i en del fall tycks resultera i rejält begränsad intelligens och en stegring av fördomsfullhet och rasistiska åsikter om andras yttre. (Solen = identitet, Saturnus = struktur) Man kan misstänka att Ariel Castro har ett olöst identitetsproblem, en latinamerikansk figur med judiskt påbrå som kidnappar vita flickor. Fatta grejen!

Både den moderata invandrarhataren och barnkidnapparen har aggressionens Mars i starkt härskarläge i barnets tecken. Den här positionen är problematisk eftersom den vittnar om maxad aggression och noll intresse för intellektuell problembearbetning. 

Här attackerar Mars dessutom kidnapparens intellektsplanet Merkurius i "emotionella" Kräftan vilket ger ännu fler indikationer om "shit for brains". Detta med det omvittnad kalla och kontrollystna sinnelaget i Stenbocken! 



Se även:

Två av Cleveland-kvinnornas horoskop

Tre inlägg om Natascha Kampusch som var bortrövad hela sin tonårsperiod. Hennes födelsetid är känd och notera hur kusligt likt horoskopet är till Billströms och Ariel Castro: återigen den hämmade Stenbocken i ascendenten och placeringar i det tolfte fängelsehuset!

Elizabeth Fritzl som hölls inlåst av sin egen far och tvingades föda barn med honom granskades i det här inlägget.

Tv-personligheten David Lettermans hemliga rum för sex med kvinnliga anställda var ju en generande skandal - också här hittar vi full aktivitet i det tolfte fängelsehuset. (Ytterligare kommentar i: Letterman-horoskopet blir bara sannare!)

*****


I medierna om Ariel Castros kidnappade kvinnor: DN (erbjuder inga länkmöjligheter), SvD, SvD 2 (om sviterna av kidnappningar), AB (inga länkmöjligheter), Expr (inga länkmöjligheter)

- folkets kommenterer är inte längre intressanta för högermedierna. Läsaren ska köpa tidningen och tiga. Så vill Marknaden ha det.

Inga kommentarer: