Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


lördag 17 augusti 2013

Aftonbladets lögnmetoder




Med en tydlig agenda på Aftonbladet att konvertera så många svenskar som möjligt till den nya sekulära religionen homosexualism...

"Köp accessoarerna - bara i Aftonbladet!"

...ägnade sig blaskan ät ett frenetiskt drev riktat mot folkkära ryska idrottskvinnan Isinbajeva tills hon, som inte ens förstår eller pratar engelska värst väl, tydligen meddelats att hela svenska folket är emot henne (dvs. några homokramande reportrar på den svenska tidningen).

Uppenbarligen den nobla och vänliga själ som jag noterade av hennes horoskop, tillmötesgår hon nu vad hon bringats att tro är en svensk folkstorm. Hon pudlar enligt Aftonbladets och egentligen all kvällspress motbjudande dramaturgi.

Men när jag tittar lite extra på bilden som ju "säger mer än tusen ord", då inser jag att Aftonhoran återigen står och ljuger mig rakt i ansiktet. 

Fotot på stavhopperskan Isinbajeva visar ju en talrik publik i bakgrunden och hon har just fått sin medalj påhängd. Det här ser inte ut som ångerfulla tårar över att hon kritiserat svensk homopropaganda på rysk mark. Det ser ut som hennes glädjetårar över sin framgång i OS!

Satan, vilket mänskligt och intellektuellt bottennapp Aftonbladet är, när man blickar ut över världspressen. Inte ens Murdoch-imperiet ligger så här lågt, och de skriver verkligen för vad de anser vara obegåvade människor på samhällets botten. 

Det värsta är att chefredaktören Jan Helin säkert är nöjd med sin tidning. Den är gudbevars störst i Sverige, landet som ingen i världen längre räknar med. Detta faktum har spikats under sju svåra år under Reinfeldt - svåra utom för dem som hållit för ögonen och glatt sig åt sin nya tusenlapp i plånboken. Den ynklige svenskens pris för att hålla sig borta från politiskt och ideologiskt tänkande och låta moderaterna styra samhällsskutan över avgrunden...

*****

Den som föddes homosexuell kan, betraktad som en korkad biologisk värdkropp, ett trångsynt ego, inte hjälpa vad den inneboende själen haft för sig i tidigare liv. Här tror jag absolut på Isinbajevas första rättelse när hon informerades (säkert av Aftonhoran) om att Sverige upprördes av hennes första uttalande. Det var inte diskriminering som var hennes poäng utan att man tar seden dit man kommer.

Men den här bloggen håller med senaste påven om att saker har gått för långt när man t.o.m. bedriver lobbying för att "normalisera" vad som är ett själsligt sjukdomstillstånd och inte en naturlig mekanism eller strategi i människosläktet. Det vore bättre om det svenska samhället medgav att hbtxyz... är en medfödd störning - som närsynthet fast mer problematisk - än ett "hållbart alternativ" till heterosexualitet. 

Det enda lobbyister lyckas med är att i värsta fall förstöra livet för flera unga människor just vid den kritiska punkt i mognaden där den sexuella identiteten ska integreras med detta växande engångs-ego som själen skapar på nytt för vart liv den väljer att uppleva på planeten Jorden. Till denna förödelse, minst lika stor eller kanske värre än situationen för de 2% privilegierade bögar i det svenska samhället, gör sig Aftonbladet skyldiga.

Vilket pris kommer dessa människor att få betala för sin homopropaganda? Troligen som återfödelse som bög i ett land med en extrem intolerans, där inte bara offentliga uttryck för homofili bestraffas utan redan upptäckten att man har tendensen i sig. Dvs. inte i ett katolskt land utan ett land smått likt Reinfeldts Sverige, där enbart friska och arbetande människor tolereras och sjuka och arbetslösa pennaliseras av staten.

Nog verkar människosläktet ha tusentals år kvar på jorden. Så dum som den här arten är trasslar dess gästande själar in sig i mer och mer dåligt karma varenda gång de är här. Karma som sedan måste redas ut i framtida liv. Livet är en evighetsmaskin!

Och även Syndafloden lär komma i repris då och då... Lycka den själ som inte är bunden till en människokropp där den dagen kommer.



Inga kommentarer: