Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


torsdag 15 augusti 2013

Förmörkad svenska, ödmjuk ryska


Jelena Isinbajeva - ett sinne i den goda Jupiters vård,
men också en hyperkritisk Jungfru i verksamhet

Så har den allt mer mer vanvettiga storsvenskheten spårat ut igen. Flaggor med budskapet "Stockholm, Capital of Scandinavia" fladdrar osakligt utanför moderata Stockholms stadshus, och nu har vi en svensk höjdhopperska som vägrar ta seden dit hon kommer. 

Ryska stavhopperskan Isinbajeva kritiserar med rätta svenskan Trebagos homopropaganda via nagellacket under OS i Ryssland. En liten gest kan det tyckas men så typiskt Satan som dominerar svenskans horoskop! Ryskan å andra sidan drivs av kärlek och godhet. 

Besatt av Djävulen?
Satanshuvudet och Drakhuvudet
kommer samman och fyrar av
"horsyndromet" (Venus + Mars)
- ett märkligt psyke

AB/Sport vägrar naturligtvis kommentarer just till den här nyheten eftersom tidningens policy är att driva en mental nedsmutsningskampanj av Sveriges ungdom i sin ogenerade homo- och spel & dobbel-propaganda. Tidningen under högerägandet har blivit en skam för svenska medier, och att den dessutom läses av så många svenskar visar vilken skam och vanära folket valt att acceptera hos sig själva. Fascinerande hur samma tidningsägare (Schibsted) istället låter SvD vara den (snart sista) svenska tidning där bloggare välkomnas med infallsvinklar på samtidens skeenden.

Båda kvinnorna har mycket starka budskap kring sina sinnen (Månen) och det är därför talande att stanna redan vid en betraktelse över svenskans fallenhet i Mörkrets kvalitet medan ryskan som lovprisar den normala heteronormaliteten så typiskt uppvisar Passionens kvalitet mellan den hetero relationens Våg och den friska nya impulsen (Barnet). 

Bloggen har i kvantitativa tester visat HBT matchar vad som i antiken ansågs vara sjuklighet, dvs homosexualitet är en själslig föreställning, en själslig sjukdom. Den här lilla dusten i sportvärlden har inte gjort något för att ändra den saken.


Kajsa Bergqvist - lättskrämd
med Saturnus i Kräftans tecken och
heterosexuella Vågen i Fiendens hus
(obs, månhoroskop enbart)

Kajsa Bergqvist, numera öppet homosexuell, kallar ryskans uttalande "skrämmande" (Aftonhoran igen), men frågan är vem man bör vara rädd för. Också den andra svenskan är i djupet angripen av Satans stjärna Algol (nu perverteras den i och för sig välvilliga Jupiter) och även här är horan (Venus + Mars) involverad i det lunära psykets djup... 

De här själarna måste ha en historia bakom sig, en historia i tidigare liv på jorden. Det är därför de nu blivit homosexuella. Vad meningen är kan de bara svara på genom att vända sig inåt, men just det tycks svenskarna inte längre klara av.

Sveriges befolkning dyrkar piller och läkarvetenskap. Men den andliga världen vet de väldigt lite om. De verkar faktiskt helt strunta i var de kommer att landa dagen efter...

*****

Tillägg. 

Den här bloggen har funnit att antikens onda stjärna, den perverterande Satan, har vissa kopplingar till homosexualitet och båda de svenska kvinnornas horoskop bekräftar detta. Se detta statistiska test

Testresultatet går igen hos de svenska idrottskvinnorna genom att nu Venus är disponent över Algols koppling till Månen - och naturligtvis att båda kvinnorna också har omoralens Mars kopplad till kärlekens Venus. Mars är också känd som en planet som vållar olyckor - här då i balansen med det motsatta könet eller redan tanken på att kunna umgås med det motsatta könet.
 
Men den onda stjärnan verkar vara en problemmakare i största allmänhet och Charlie Sheen - urspårad heterosexuell kärlek - var det kanske första blogginlägget som noterade stjärnan Algols effekt i gynnarens liv.


Tillägg 2.

Dagen därpå mildrar ryskan sina uttalanden och understryker att hon inte på något sätt är för diskriminering. Intressantast är dock AB:s citat från Storbrittaniens sjukampare Denise Lewis:

–Hon (Isinbajeva) är uppenbart inte i kontakt med resten av världen.

Givet den störning båda de svenska idrottskvinnora uppvisar i jordningen (Oxen = Jordtecken) skulle man hellre vilja säga att det är världen som saknar kontakt med den högre, andliga verkligheten. Det är därför sådana här urspårningar inträffar, vare sig man söker förklara problemet på genetisk eller sociologisk nivå (miljöpåverkan) eller psykologiskt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skulle man ordna folkomröstning i Ryssland om dessa lagar skulle de säkert gillas. Skulle man ha det i Sverige skulle utfallet bli likadant. Men eftersom PK-sfären i Sverige invaderats av HBT-folk, med SVT och SR som huvudbastion, och vårt demokratiska system uppmuntrar att politiker maxflirtar med alla minoriteter så kommer svenska folkets majoritetssyn aldrig att få en chans att göra sig gällande.

Havsörnen sa...

90:51 in i föreläsningen om bokstaven Cheth på www.gnosticteachings.org:

"It is evident throughout history that when a civilization begins to celebrate degenerated behaviours, that civilization is approaching its end." (...) "This contemporary humanity is the worst one ever on this planet. There's no question about that. The degeneration that we see occurring across the world is primarily being stimulated by the West."

Tack för länken till denna sajt, Siwert. Jag är helt trollbunden av denne föreläsare. (Den andra gubben som föreläser på bruten engelska har dock en väldigt jobbig röst!)

Seaward sa...

Jag har bokmärkt men inte ens hunnit börja titta! Fas 3-slaveri under ondskans regim Reinfeldt dagtid och sedan både läsa böcker (böcker Reinfeldt inte skulle förstå ett dyft av ens efter flera års förberedande studier) samt hinna blogga + marginellt socialt liv! :-)

Men då har jag ditt godkännande och ska snarast kolla!