Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


lördag 8 november 2014

DN krattar manegen för Lööf



Eftersom moderaternas Kinberg-Batra är och förblir en medioker påläggskalv, fortsätter Storfinansen att grooma Annie Lööf som efterträdare till han som smet ut bakvägen på själva valnatten. Bloggen hade mycket tidigt (flera år sedan) uppfattningen att Rovkapitalismen hittat sin lilla darling i Lööf. Hon hade den rätta falskheten i blicken och en mycket grumlig bottensats i själen.

Att festa loss på skattebetalarnas pengar och sedan kasta kvittona i pappersstrimlaren, det gick an eftersom landets Rika hela tiden hade en efterträdare till den visionslöse i tankarna. Han höll bara en mandatperiod, om sanningen ska fram. "Förtroendet" urholkades rasande snabbt.

Via sitt organ DN lägger nu Rovkapitalismen in en partsinlaga för det avelssto de satsat på från första början, och medan Kinberg-Batra sitter fast i hånet mot lantisarna, får Annie Lööf nu tala politiskt korrekt om extra insatser till glesbygden så att (de dumma) lantisarna ska förstå att SD inte alls är ett självklart alternativ.

En tanke flyger in i huvudet att allt kanske är så otroligt meningsfullt som astrologin ibland antyder. Tänk om själva publiceringsminuten för denna ohämmade Annie Lööf-reklam i DN synkar med hennes irriterande oklara födelsedag på något sätt? Hon hade ju osmaken att födas just en sådan dag då Solen byter tecken.



Klockslaget 19:37 publicerar DN sin sluga "Annie förebrår sig för valförlusten å hela Alliansens vägnar" - jäklar vad spinndoktorerna jobbat för att hitta den här lömska vinkeln som säljer in Lööf medan vi aningslöst läser! Det är när jag ser Stockholmsascendenten denna minut jag tänker (ockult !!!) att den kanske besvarar frågan var EXAKT Annie Lööfs Sol befann sig när hon föddes. Dags koppla på bågminuterna som vi offrat för de hela graderna på gammalt tydligt antikt vis.

DN smyger förstås med den SATANISKA AXELN, det faktum att den onda förlustdemonen här presenteras som en vinnare (via det goda femte huset). Ja, Venus är faktiskt helt schizofren här, för den äger dels 12e förlusthuset ("därför förlorade vi valet") och är därmed representation för grekernas "onda daimon". 

Men Venus härskar också över Vågen, där den ligger för närvarande. Och med publiceringsminuten ser vi att Venus på ett hår när faktiskt får gassa sig i det goda femte husets strålglans: detta är politikerhuset nummer ett enligt indisk astrologi. Och för Tvillingarna i öster är Venus en verksamt god planet.

Men det är verkligen nära att Kräftan börjat stiga över DN-huset i Stockholm när artikeln publiceras. Ascendenten är 29:32:57 Tvillingarna. Avrundat är det här Tvillingarnas 30e och sista grad.

Tar vi detta värde som hypotetisk position för Annie Lööfs födelsedag, i Tvillingarnas 30e eller Kräftans 1a grad, händer nu följande nästan osannolika sak:



Solen placerad vid DN-artikelns ascendent ger en morgonfödelse klockan 6:18 i Värnamo och här koinciderar den östra horisonten GRADEXAKT med ett omen som talar om en konungs eller folkledares födelse!

Så har vi med ockulta och fantasirika metoder visat vad som rörde sig i huvudena på dem som söker positionera Annie Lööf i som nya Fürhrern så att NYLIBERALISMEN kan fortsätta ödelägga den västerländska civilisationen intill dess utmätta tid.

Men så här kan man väl inte göra astrologi, utbrister kanske någon. Nej men gör som du vill då! Det ska till en klen själ att skaffa sig redskap för förståelse och sedan bli slav under verktyget. Den astrologi som görs större än en människas ande kväver istället för att frigöra medvetenhet om skillnaden mellan Rovkapitalister och Verkliga människor, mellan vinstjägare och den befolkning som kommer att råda över Jorden i morgon.

2 kommentarer:

Susanne sa...

Jaha, där ser man... och jag som förutspådde att Annie Lööf skulle bli sista spiken i kistan för Centerpartiet...

Men kanske jag ändå inte hade helt fel, även om din tes här skulle stämma. Det är för nyliberalismen som Lööf i så fall är en blivande regent, inte för centerns ideologi sådan den var under storhetstiden på 70-talet. För den var nog Lööf sista spiken i kistan i alla fall...

Seaward sa...

Ja, det är flera partier som förlorat sin själ på senare år...