Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 26 december 2014

Moskébomben i rasiststaden Eskilstuna


Både den lilla illgöraren Mars och den stora, Saturnus,
angriper det fjärde huset för privata och "trygga" rum.
Mars med ett förgiftat sinne i 9e huset för "utlänningar",
och Saturnus i 7e huset för "förbindelser". Se texten för
ytterligare pregnanta indikationer på svensk uselhet.

Horoskopet för mordförsöket på några färgade muslimer i deras stilla andaktsstund kommer för sent för att veka svenska politiker ska kunna vakna upp. Nu har den svenska folksjälens bottenlösa slum legitimerat våldsamma hämndattacker. Nu är inbördeskriget här, som vi (eller åtminstone bloggaren) sett vara på väg. Detta når öron internationellt och i detta nu förbereds säkert en massiv terrorattack mot Sverige. Nu kommer de sekulära och historielösa svenskarna att få lära sig den eviga berättelsen om det Goda och det Onda mer handgripligt och inte bara genom urvattnat Hollywood-tjafs. Det är bara att gilla läget.

Det finns egentligen inget alternativ till hårt strypt invandring, hur i sig korrekt Johan Ehrenbergs uppräkning av SD:s oemotsagda lögner i SVT är. För när det politiska ledarskapet så helt förlorat kontrollen över ett allt mer bestialiskt folk och tiggare från österland t.o.m. slår upp tältläger på den tre minuter långa  promenadsträckan mellan Stockholms stadshus och regeringens Rosenbad, då har vi en skuta utan kapten. (Noterade detta häpnadsväckande tilltag någon gång mellan den 23 och 24 december eftersom jag då och då passerar den sträckan. Tala om väckarklocka för de styrande.)

Ehrenberg pratar om sin gröna energi och tror på omvandling inom det rådande kapitalistiska systemet. Det är inte längre möjligt, alla politiker, så fort de närmar sig Rosenbad börjar följa Penningens önskemål så slaviskt att kaos för eller senare skulle anlända med posten. Utträde ur EU är ur Sveriges perspektiv akut. Vi måste stänga gränsernas först, avliva åtminstone en tiondel av de pursvenskar som dålig politik i säng med näringslivets lönsamhetskrav skapat (Jan Björklund: direkta yrkesutbildningar / Svenskt Näringsliv: "filosofi/kärleken till korrekt tänkande ett olönsamt högskoleämne").

Sedan, kanske, vi åter kan öppna oss mot omvärlden. Det är nämligen inte lönsamt (som näringslivet säger) att söka rehabilitera dessa lågutbildade svenska rasister alltmedan välutbildade utlänningar lämnar Sverige efter några år, skakandes sina huvuden över den systematiska Ondska som ligger tät över det här landet.

Se vidare många äldre blogginlägg om Sverigehoroskopets folksjäl med dess sataniska egocentriska och Ox-materialistiska lokala fixering och hur eliten i hög konceptuell Luft inte alls tycks nå fram till dessa inavlade medborgare, merparten av vilka säkerligen är reinkarnerade tyska nazister nu på jorden igen i det bästa de då kunde tänka sig; nordiska och ariskt rena kroppar. Det en själ hungrar efter, det blir dess nästa jordeliv (med reservation för karmiska faktorer vilka i sin tur reglerar Nödvändigheten eller som man säger numera, kausaliteten).

Vad gäller kartan ovan räcker det att notera att den onda identifikationen med den egna närmiljön stiger i öster som Oxens tecken. Ja, detta är ett tecken som indikerar ondska när det stiger i öster! Det är nämligen tecken på en urbota falsk föreställning att inbilla sig att man är sin egen fysiska kropp eller hänger närmare ihop med den lokala bygden än någon annanstans. 

Detta är materialism i dess mest genanta tappning och den kloka indiska astrologin definierade därför identifikationskänslans Venus som en "verksam illgörare" om äganderättsinstinktens Oxe stiger i öster. (Se det fasansfulla horoskopet för Svenskt Näringsliv, samlingsnamn för implementatörerna av en osund hackordning. Deras version av Oxen är om möjligt ännu värre eftersom den sataniska axeln här närs av blint hat mot alla former av jämlikhetsträvanden.)

Som om det inte räckte med att Oxen är på väg upp vid brandbombens kastande, befinner sig just nu den kalla avgränsaren Saturnus i början av Skorpionen och bildar en satanisk axel med den onda stjärnan Algol. Även om larmsamtalet tog en eller några minuter att nå polisen, har Satans stjärna redan separerat från horisontlinjen och stigit en smula i öster. Men det är ändå uppenbart att den här axeln är viktig, även om den inte alltid visar på gradexakt inflytande från Korruptionens Röst. 

I det här fallet förvärras horoskopet av att den verksamt onda Venus befinner sig i Skytten för "långväga resor" eller kanske "människor som kommer långväga från" - den lokala och inskränkta Oxens direkta motpol! Och när Venus-Skytten placerar sig i det onda åttonde dödshuset, då vet vi att lokala vita smådjävlar planerar ett rasistiskt mord på oskyldiga människor från Skyttens avlägsna trakter. 

Eld i åttonde dödshuset - brandbomb in i moskén i avsikt att mörda. Det är helt klart att den onda Venus tecknar "oförmågan att harmoniera med sådana som inte kommer från närmiljön". Denna brandbomb är den svenska politikens hittills mörkaste stund, när deras flathet inför ekonomismen slutligen visar vart Väst kommer att sluta. 

Ja, rasisterna har hela tiden talat om en civilisationernas kamp eftersom de tillhör det allra värsta bottenskrapet av en västcivilisation som inte är värd att rädda. De vill, likt Hitler mot slutet av hans liv, se Världsbranden, och de gör allt de kan för att själva utlösa den. Notera: det är den vita djävulen som kanaliserar den tidlösa Ondskan i vår tid. Ingen annan.

Man kan också notera hur även Venus disponent Jupiter (den vitthänskridande) ses som en verksam illgörare ur den i sig onda Ox-ascendentens perspektiv, så att horoskopet omvittnar en ofattbar härdsmälta av korttänkt idioti.

Skulle jag varit färgad man i detta liv och råkat hamna i Sverige pga. ödets nyckfulla kastvindar, då skulle jag ha sett detta som en direkt krigsförklaring från människor som inte är värda livet. "The war is now on."

2 kommentarer:

Havsörnen sa...

"hur i sig korrekt Johan Ehrenbergs uppräkning av SD:s oemotsagda lögner i SVT (än) är"

Korrekt var den i och för sig inte:

http://www.tino.us/2014/12/etc-och-mediavarlden-granskar-logner/

http://www.tino.us/2014/12/demography-for-dummies/

http://www.tino.us/2014/12/forskare-ger-mig-ratt-aven-den-har-gangen/

Seaward sa...

Dina "stötvisa" kommentarer verkar ogillas av google/blogger, det är inte första gången jag får en mejlkopia och så finns inte originalet här i kommentarspalten när jag tittar. Klipper in och besvarar:

Havsörnen:
Och inget extraval blir det heller. Presskonferensen 10:30 ger Solen i Skytten och Månen i Vattumannen. Men disponenterna till dem och tre andra planeter befinner sig i Kräftan och Skorpionen. Vilken ohelig allians.

Dygnsascendenten blir Jungfrun med Rahu medan Solen ockuperar fjärde. Presskonferensen ger Stenbocken som AC med Mars i första och Solen i tolfte. Lycka till med detta skräckkabinett. SD dubblerar rösterna till nästa val.

Men varför bry sig? Allt följer ju den gudomliga planen.

Siwert:
"Men varför bry sig?" Det är troligen den upphöjda likgiltigheten som Gud (eller själar på "Vägen upp") upplever inför världens gång. Det är Gud som till evärdlig tid föder världsförloppet i sin kontinuerliga, kreativa ingivelse.

Hur kul är det sedan att tvingas göra allt en gång till, nu från insidan!?

Men vissa själar störtdyker och finner sig inkapslade i bubblan. Det är säkert "den gudomliga planen" grekiske filosofen Herakleitos syftade på när han lakoniskt (?) kommenterade att, "Vägen upp och vägen ned är detsamma".

Den supralunära och den sublunära sfären skulle alltså vara en och samma värld, men upplevda ur motsatt fas...