Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


lördag 21 maj 2016

Sverige i de rasande radiotornens tid




Det finns myter som går djupare än bara att i sin samtid ha tjänat som etiologiska förklaringar, som judarnas myt om babylonierna som byggde ett torn så högt att när det rasade så skingrades folk milsvida. Tornet eller snarare babyloniernas hybris och maktfullkomlighet sammanhängde med språkförbistringen mellan folken. Det finns alltså en djupare nivå i den här berättelsen och det är att människan inte ska söka höja sig till himmelen eller Guds nivå, med mindre att man får negativa återverkningar på halsen.

Hinduismens myt kring sol- och månförmörkelserna tycks också tala om hybris hos de varelser som destinerats till ett lågt, sublunärt liv. Här är de ett andeväsen eller en demon, Rahu, som suktar efter odödligheten och upphöjelsen han ser hos de planetära gudarna. Men uppgång går före fall.

Vad kan sägas om de rasande radiomasternas tid i Sverige utifrån dessa urgamla insikter? Bloggens inlägg om att CIA är här och sågar på våra radiotorn var kanske mest en respons på den löjeväckande expertis som med en mun pekade finger mot ryssen - och där Sveriges försvarsminister Hultqvist återigen visar sig vara ÄGD av USA och en ryssfientlig krigshetsare, just som bloggen noterat om hans ömsom eldfängda ömsom skräckslagna vattenhoroskop.  (Notera hur Hultqvist föddes med radiomasternas Merkurius i Skorpionen, just det tecken som för närvarande genomfars av de båda naturliga illgörarna Saturnus och Mars...)

När det pågår konfrontationer mellan Eld och Vatten i ett horoskop sjunker omdömesförmågan varje gången individen hamnar i affekt, vilket Hultqvist visat genom sin kommentar (DN). "Sensationalismen" är inte ett upphöjt tillstånd av "profetisk klarsyn" eftersom Vatten är den biologiska tillvarons simpla organiska självbevarelsedrift som aktiverats utifrån någon visuell (Eld) observation. I värsta fall är det bara hetsigt tjatter som rinner ur dessa varelser när de råkat i affekt. Här det en sådan försvarsminister ett land behöver? 

Profetisk klarsyn ligger troligen under vad bloggen kallat den "kreativa" signaturen - en djupgående mix mellan visuell Eld och konceptformande Luft, men eftersom man här talar om förmågan att ta sida med Guds egen allvetenhet duger inga ytliga skisser. Det går tretton på dussinet av Eld och Luft-kombinationer som bara är ytliga esteter, sekulära nollor med noll kapacitet att se tidens tecken och dra slutsatser av dem - så var det även på Jesus tid och han kritiserade dessa helt förvärldsligade människor på ett sätt som skulle ha stämplat honom "terrorist" om han levt nu!

Det var ett tag sedan Sverigehoroskopets position inom den evigt rullande planetära cykeln (dasha) kommenterades När nu medierna fått syn på ett kluster händelser som alla kan rubriceras "det moderna it-baserade samhällets svagheter", så tänker och resonerar medierna inte annorlunda än vilken astrolog som helst, som söker HÄRLEDA uppenbart besläktade företeelser till någon av gudarna, vilka människan eller nationen uppenbarligen förbrutit sig mot. Detta kan möjligen visa sig genom att studera hur man befinner sig i förhållande till sin position i dasha-cykeln.

Efter att ha lokaliserat var skon klämmer gällde i antiken botgöring och rikliga offer för att blidka guden. Vad satanister i västerlandet, som inga gudar har, utom möjligen sina små patetiska iPhones, där tiger mytologin. Det finns inga paralleller utom med de folk som ägnat sig åt avgudadyrkan och som för detta knäckts som halmstrån inför de gudomliga vredesvindarna. Wikipedias artikel om Babels torn hänvisar till den förkristna, apokryfiska judiska Jubiléerboken. 

Den här utomkanoniska texten fyller i bibelberättelsen om Babels torn och förklarar att det just var vindar - Guds hämndänglar - som välte tornet. Wikipedia-artikeln hänvisar till den fortlöpande rabbinska kommentartraditionen Midrash för det motiv som verkar pryda Tarotkortet "Tornet", nämligen att tornets topp brändes (återigen satt i fyr, enligt kortets motiv av Guds vredes ljungeldar). När det brann i utkanten av Stockholms parodiskt hajpade distrikt Soho för några dagar sedan, tillfogade jag kortet till ett inlägg, men det passar naturligtvis om möjligt ännu bättre in på de fallande radiotornens tid i Sverige. Gissa om informationsförmedlaren - gudarnas budbärare Merkurius, den arketypiska Ängeln, är pissed-off på Sverige just nu!


Merkurius ligger som nämnt i föregående inlägg just nu retrograd och när man söker information om en skenbart backande planet inser man snart att astrologin är ett sammelsurium av motstridiga åsikter eller traditioner. Ibland är en backande planet "svag" men hos Platon är detta dess korrekta rörelse. Eftersom den genom att vandra genom zodiaken i samma riktning som himlen (Ouranos) rör sig i förhållande till den stillaliggande jorden, förmodas planeterna nu uttrycka sin sanna och korrekta natur. 

Det är inte omöjligt att Platon kände till den persiska zoroastrianismens distinkta ovilja mot planeterna, som för dem var demoner och inga gudar (samma tanken övertogs av de anti-kosmiska gnostikerna, en mix av Platon och judendom och senare en knivsudd av kristendom). Perserna, från 400-talet och framåt, såg enbart himmelen som gudomlig, inte planeterna! Jag måste säga att den hinduiska astrologin har en mer nyanserad bild, och helt klart har den gamla ariska traditionen tidigt brutits upp i den vediska och den persiska linjen, med den inte helt obetydliga följden att devas (gudar) i Indien blivit daevas (demoner, onda lägre andeväsen) i Persien! 

Hinduisk astrologi visar sig mer raffinerad på just det sätt som bloggen försökt reda ut, genom t.ex. dess analys av huruvida Venus, naturlig välgörare, faktiskt gör gott i ett individuellt horoskop. Om den visar sig vara essentiellt god men en "verksam illgörare" kanske man kan hålla med perserna om att detta är en daeva, en demon och inte en gud. I fallet Venus kanhända en succubus, med tanke på dess koppling till lusta och "världens äldsta yrke" (som dagens fotomodeller och skönhetsindustri är en urvattnad avläggare av).

Jag nämner Venus eftersom det visar sig att horan som säljer sin kropp för pengar - Sverigehoroskopets egen ascendenthärskare - visar sig vara den aktiva sub-cykelhärskaren för närvarande. Om orden låter dramatiska, betänk bara hur svensk export till omvärlden sett ut. Vi har traditionellt brutit malm - huggit i landets kropp - och sålt den styckvis till utlandet. Vi har senare blivit lite mer av ingenjörer och lärt oss bygga skepp av den till stål förädlade järnmalmen. Sverige blev ett lyxfnask som kom upp sig en bit i världen. 

Allt detta är naturligtvis helt "normaliserade" uppgifter och den ordinära och världsliga svensken ser inte ens vari problemet ligger. Bloggen har flera gånger pekat tillbaka mot det västerländska tänkandets fader Platon, och hans förödande domsord mot ett land som gör sig beroende av export - prostitution - på detta sätt!

Nu ska inte Sverigehoroskopets karaktärslösa hor för omvärlden överdrivas - utom under vårt nuvarande bottennapp under hybrisens och girighetens demon Rahu (först presenterad i september 2010, dagarna före valet, i Sverige under ond demon 2002-2020). 

Med denna Rahu som härskare över den dominanta cykeln och sedan Venus som preciseringen under den kortare subcykeln får vi en riktigt motbjudande svensk hora, en som går till vilka längder som helst för att övertyga svenska folket att horan behöver den starke beskyddaren USA eftersom det står en rysk våldtäktsman bakom dörren!

Det är ENBART LÖGNER som de borgerliga medierna sprider - och den s-märkta ingenjörsregeringen Löfven! Och nationalastrologin ser så tydligt vilken karaktärslös liten skit Sverige är för närvarande.


Vimsottari Dasa:

 Rah MD:  2002-10-13  -  2020-10-13

  Antardasas in this MD:

  Rah:  2002-10-13  -  2005-06-23
  Jup:  2005-06-23  -  2007-11-19
  Sat:  2007-11-19  -  2010-09-25
  Mer:  2010-09-25  -  2013-04-10
  Ket:  2013-04-10  -  2014-04-28
  Ven:  2014-04-28  -  2017-04-28
  Sun:  2017-04-28  -  2018-03-23
  Moo:  2018-03-23  -  2019-09-25
  Mar:  2019-09-25  -  2020-10-13


Men är bloggaren inte enbart tendentiös här, och använder (som så ofta) astrologin för att stödja sina egna åsikter? Venus är faktiskt Sverigehoroskopets ascendenthärskare och som sådan såväl en essentiell välgörare som verksam i samma kapacitet! Låt oss fundera över härvan av sammanhang (för en härva är vad det är):


Sveriges Vågascendent visar vår tendens att söka spela fredsmäklare i alla möjliga och omöjliga sammanhang, och vår allt mer genomskinliga roll som "världssamvete" som så illa skär sig mot Sveriges själviska tendens att binda upp andra länder märkliga vapenförsäljningar där vi ömsom mutar folk i utlandet och ömsom (om det är ett fattigt land) skor oss genom att binda dem i ofördelaktiga avtal. 

Detta hycklande äckel till nationell varelse ska nu inte Vågens tecken lastas för utan snarare vårt andra ekonomihus vars härskare Mars ligger ungefär så illa som en planet kan ligga, i korruptionens åttonde hus och mottagare till Djävulens korrumperande blick (onda stjärnan Algol). Man behöver bara påminna om Mona Sahlins senaste skandal, det falska intyget i monetära frågor i avsikt att skaffa sin älskare (?) - livvakten - en lägenhet i de rika horornas kvarter. 

Detta är för övrigt hela svenska folkets nationalsynd. De blir som horor när det kommer till boendet. Se vad stockholmshororna tog sig till med sedan regeringen Reinfeldt gjorde det möjligt att profitera via andrahandsavtal på boende i Stockholm. Det krävs ingen längre astrologisk erfarenhet för att förstå hur förödande låg den svenska folkmentaliteten är, och hur lättlurade svenskarna är när Djävulen kommer med sina frestelser till personlig degradering. Månen (folket) disponeras ju av Mars i åttonde huset för "andras pengar" (pengar vi hoppas komma åt via arv eller genom att ingå kontrakt och avtal med andra - 7e huset gäller således inte bara äktenskap utan även uthyrning i andra hand).

Men detta är inte bara folkets tillkortakommande, Sveriges nationalhoroskop är synnerligen fult när det kommer till handel, avtal och undertecknande av kontrakt, Månen och disponenten Mars aktiveras på högsta nivå i dessa frågor och är då inte bara den låga folkliga själen med dess döda och låga vibrationsnivå och dess oförmåga att tänka högt och rätt. Månen i Väduren med denna klena disponent ger ofelbart en egocentrisk och passivt-aggressiv känslonatur som är så långt från filosofi och klartänkthet man kan komma. Det faktum att Svenskt Näringsliv hämtar in medlemsavgifter ur folkdjupet förklarar varför de låter som rena drängarna. Landets materialism är olustig att skåda.

Och detta trots att Sverigekartan innehåller så mycket intellektuell Luft !!!

Men som syns av den bruna färgklicken i det blå personlighetshuset (Vågascendenten) "jordas" nationen omgående i sina fasta resurser, dvs. 4e huset. "Ägandet av egna bostaden" är något av en kollektiv svensk neuros, troligen förorsakad av att så många svenska släkter är barn till statare och fattiga, trälar under gårdagens version av den onde rike mannen eller de "1 procenten" - bisarra och förkrympta värderar förs vidare från far till son, mor till dotter och budskapet är alltid: "se till att säkra dig själv, materiellt".

Visst är Venus en välgörare i Sverigehoroskopet, är det något vi kan är det att "se om vårat eget hus"! Varför man måste gå längre än att bara låta sig övertygas av godheten i denna "rent materialistiskt - Jord - jämlikhetssträvande" Venus (för att bara nämna en faktor som utmärker Sveriges falska självbild), förstår vem som helst som ser hyckleriet. Venus är en maktlös planet som sin godhet till trots bara försöker vara "vän med alla" eftersom den fungerar som krigiskheten och armbågandets motvikt - egenskaperna hos Mars. 

Att Mars ligger förlamad i 8e korruptions- och dödshuset och att Venus är en dominant ton, förklarar varför Sverige har åtnjutit en så lång tid av fred (via fega eftergifter och sjundehusavtal med nazisterna som syftade till att gynna det egna landet när hela Europa stod i krig). Det finns något lojt och kraftlöst över Sverigehoroskopet, som om det var en liten varelse som bara ville vara i fred och slippa inblandning från omvärlden.

Men sedan har vi landets ledarskap - av tradition importerat från utlandet, tyskar och fransmän och jag vet inte allt. Sverige var alltid bara en fläck på kartan där det fanns naturtillgångar för mer kreativa och tänkande naturer att göra sig en förmögenhet på. Det var så landet befolkades efter istiden till att börja med!

Och här kommer Luft-elementet äntligen in: femte huset för ledarskap och spekulation (för vad är ledare om inte annat än chanstagare som hoppas att bluffen ska gå hem?) är intimt kopplat till nionde huset, som i brist på filosofisk livfullhet kommer att indikera något så prosaiskt som långväga resande: svenskarnas favoritsubstitut för religion och nobless är att resa till Thailand och låtsas att de är kolonialherrar för några veckor. Det ligger verkligen i den moderna svenskens sekulära religion att spela herren på täppan, precis som landets faktiska ledarskap ÄR allt annat än svenskar. 

Den ömsesidiga receptionen mellan de "goda" 5e och 9e husen visar onekligen kapacitet i landet, men det är överhetens kapacitet vi ser, den tänkande och planläggande elitens. Och eliten tecknas paradoxalt av såväl Jupiter (de högre stånden) och av Saturnus. Den senare är ägare till alla materiella resurser vilket inkluderar underklass och trälar som en kollektivt fattad "resurs". Svenskarna använder det kollektiva begreppet "personal" även om en enskild individ - detta är den onda rike mannens sätt att tänka som förgiftat språkbruket. 

Samtidigt som Saturnus indikerar makt och materiella makthavare står den paradoxalt nog för underklassen i indisk astrologi. Den nöten är inte lätt att knäcka. Är den som söker äga hela världens resurser i själva verket själv den lägsta av de låga - underklass? Troligen, eftersom Jupiter indikerar ödmjuka och andliga människor, sådana som karmiskt leviterar mot de högre klasserna och privilegier som inte de "sjunkande" själarna ens kan visualisera. Jupiter är en lätt, sattvisk (medveten och medvetandeskapande) planet medan Saturnus är en tung, tamasisk (omedveten och hallucinationsframkallande) planet. 

I Sverigehoroskopet beskrivs etablissemang och ledarskap av en skenbart balanserad mix av mörker och okunnigt hallucinerande och ljus (verklig medvetenhet), men det är som om dårskap och begåvning ständigt brottas med varandra i det här landet: den ömsesidiga receptionen skapas av tamasiska Saturnus som står i sattviska Tvillingarna medan sattviska Merkurius står i tamasiska Vattumannen. 

Dessutom är Sveriges centrala viljekraft - Solen som tillika indikerar ledarskapet - en VERKSAMT OND vilja som nära anknyter till en VERKSAMT OND Jupiter. Här är då det frälse som medierna älskar att avslöja en liten bit av då och då, men bara som en tryckkokare så att den onda och rika överheten alltid kan fortsätta som tidigare. Att kalla medierna "Tredje statsmakten" är ett skämt, vilket Maria-Pia Boëthius påpekat i tidningen ETC. Medierna tystnar alltid när det börjar bli allvarligt eftersom denna "statsmakt" i djupet är identisk med de verkliga makthavarna, vilkas underbetyg i Sverigehoroskopet är rejält.

Som bloggen ofta sagt är det häpnadsväckande hur passiv och negativ folksjälen är (Månen) med dess förslappade och improduktiva bindning till Oxen (hemtrakten). Ja, så här brukar ju överheten själv låta, men det är faktiskt vad horoskopet säger i kraft av just måndisponentens olyckliga position i ett av de onda husen. Vi har varken ett ledarskap som är dedikerat till folkets upplysning eller ett folk som är intresserat av något annat än trivial personalisering av det massproducerade liv som de jobbar för att kunna kopiera.

Så vad då om Sveriges nuvarande planetära sub-cykel (Venus)? Ja, i skenet av den här rekapitulationen (och vidareutvecklingen) av många tidigare inlägg står det helt klart att Vågascendentens Venus i materialistiska och hus- och hemorienterade Stenbocken är en mycket obetydlig faktor, bara lite kosmetisk puts på landets yta. 

UNDER Venus, som dess disponent, hittar vi förstås dess planetära vän Saturnus. Venus är ingen hora här, men folk i hus och hem känner en instinktiv fredlig instinkt att hålla sig väl med han som äger alla resurserna (Saturnus) och eftersom Saturnus befinner sig i det avlägsna 9e huset för utlandet, tycks Sverige (och hushållen) förorda att vi blir USA:s egendom. Högermedierna har inte svårt att dupera svensken att ryssen "kanske kommer" och att NATO är vår biljett till venusiansk jämvikt (fred).

Regeringens förmåner för USA:s senaste spioncentral Facebook så att de skulle vilja etablera sig här, är bara ett tecken i samtiden att Sverige är föga mer än en förrådsbod för de utländska Överherrar som alltid använt det här landet för sina syften. Hela denna beklämmande ytliga diskurs som pågår i medierna röjer aldrig den verkliga stommen, berättar aldrig berättelsen om den onda och korrupta rika överhet som Sverigehoroskopet så tydligt lyfter fram via det femte huset med dess tydliga globala niondehuskopplingar.

Så om nu lite teknologi går sönder och några radiomaster rasar i landet, så är den astrologiska "kommentaren" till detta enkel. Vår huvudcykel t.o.m. 2020 är Rahu - den giriga demonen som vill mer än hålla sig på sin plats. Den står i nationalhoroskopet i informationsteknologins 3e hus - även mediesfärens sektor för övrigt. Det är uppenbart att svenska medier efter nätets ankomst blivit helt galna och numera söker spela politiker och smutskastare som vilken liten 50-öresblogg som helst. En klok debattartikel i AB av alla tidningar - konstaterade att medierna helt sonika schavotterat Åsa Romson i deras vettlösa försök att spela herrar på täppan. Detta är så Rahu i tredje huset! 

Eftersom tiden är så ond, skulle en sub-cykel med en god Venus (verksamt god dessutom) som bäst kunna gjuta lite olja på vågorna. Men den är så kraftlös i den härva som är Sverigehoroskopet! Och via Venus disponent Saturnus landar vi genast i en diskussion landets förhållande till utlandet, den utländska och onda överheten, de verkliga makthavarna som söker trälbinda befolkningen och göra Sverige till en uppsamlingsplats för krigsoffer som kan användas som lågavlönad arbetskraft - precis som samtidens kolonialherrar gjort i med fattigt folk i Sydostasien.

Och se nu på storcykeln Rahu igen: Rahu eller norra, (över)ambitiösa månnoden ligger i Skyttens andra grad och binder upp Saturnus i 9e avlägsna huset i denna nodaxel alltid berättar om den patetiska människan som försöker bli mer än hon är och därför också i sinom tid kommer att falla - som en radiomast.

Hur man än vrider och vänder horoskopet landar man i den ömsesidiga utväxlingen mellan femte ledarskapshuset och det nionde huset för utländska intressen (eller "mitt högsta goda som jag vill utgöra en del av"). Den svenska ideologin är att spela Allan och vara kung, men med nära kontakter med utlandet, eller som med DN-Wolodarskis föregångare i veckans pinsamma avslöjande: han satt i utlandet och sökte manipulera med SD som en utlandssvensk som försökte härska över Sveriges politiska utveckling! Kan man önska sig en mer träffsäker illustration av nationalhoroskopets helvete med rika och mäktiga och onda män som fått smak på att känna sig storsvenska och internationella? 

Landets makthavare är ofta nog av utländsk härkomst till att börja med, men lika ofta pursvenska släkter med anlag till stormaktshybris. Men härvan är ett töcken, för Sverige spelar samtidigt horan som söker locka till oss USA, vår store beskyddare! Detta är dock bara spelet för de fåvitska gallerierna för att få massan med sig på vad helst överheten än föresatt sig. Svensk överhet av idag vill komma närmare "Silicon Valley", det är säkert. Och det är därför gudarna är så förbannade och låter just telekommunikationssystemen i landet fallera och radiomasterna falla.

För dasha-resonemang bör man också prova hur stadigt rådande storcykel (Rahu) står i horoskopet. Sveriges Rahu i Skytten gör att vår blick genast går till disponenten Jupiter (noblessen) som dessvärre är en korrupt Jupiter i detta land, ett frälse som ringar in och belägrar informationsplaneten Merkurius mellan sig och den verksamt onda Solen. Tillsammans bildar Jupiter och Solen en idé om dåligt ledarskap i de privilegierades femte tursamma hus, och hur opartisk kan en kommunikatör (Merkurius) bli som hålls i detta grepp?

Som synes äger det onda etablissemanget informationskanalerna (Merkurius) och detta redan i 1974 års nationalhoroskop. På den tiden fanns ännu en stor s-märkt press i Sverige, men det är ingen tvekan om att socialdemokratin nästan från första början vek ned sig för den rike onde mannen som nationalhoroskopet så avslöjande tecknar i det privilegierade femte huset. Är det i denna belägrade Merkurius - infiltrerad av det onda frälset - vi har den verkliga förklaringen till rasande radiotorn? Då hade bloggen rätt i sin halvt ironiska kommentar till rysskräcken där han vände blicken 180 grader om och förslog amerikansk destabilisering för att en gång för alla "vända" den svenska opinionen mot NATO-anslutning.

Löfven - som inte vet skillnaden på höger och vänster - är bara det sista tragiska steget i denna sekellånga urartning och distinkta avfall från vad himmelen vill med människan. I Sverigehoroskopet når inte Vattumannen dess naturliga och sublima nivå utan stannar i en jolmig socialrealistisk diskurs där blinda söker leda blinda. Platons expertlag av filosofer lyser helt med sin frånvaro i landet som valde bort Gud, vilket emellertid var precis vad Gud predestinerat Sverige till redan från början. Detta är ett av länderna på jorden som spelar på den onda sidan i den eviga dusten mellan Ljus och Mörker.  I en avlägsen framtid kanske ett annat Sverige har tagit form och vars horoskop säger annorlunda, men just nu ser det inte ljust ut.

Denna rollbesättning förstår svenskarna inte själva, så drogade som de är av heminredningsmagasin och shopping genom sin övervakande mobiltelefon. Många av dem leker verklighetsfrånvarande med orden "New York, New York". I den riktningen hittar man de allra mest orealistiska. Tänk, den ynkliga svensken känner sig till och med trygg med att stora Logotyper kontrollerar hans/hennes liv! Så kom och gick ett fiaskobetonat släkte i mänsklighetens långa färd mot en permanent position i medvetenheten, Ljuset eller Sattva guna. 

Astrologiskt är det bara från kvaliteten Sattva man kan steget in i odödligheten och blir en gud (klippa med kretsloppet och den påtvingade återfödelsen till den här planeten. De fria kommer och går som de vill, men de som sitter fast i hjulet är under Djävulens kontroll). 

Det är därför det är intressant att finna sattviska Tvillingarna i Sverigehoroskopets nionde hus för "min gud", men att begränsande Ketu/södra månnoden periodiskt kommer att stänga av landets förmåga att söka förståelse, särskilt under motsatta Rahus planetära cykel av sjuk självhävdelse. För att inte tala om den kontinuerliga, ömsesidiga receptionens märkliga mix av beckmörker och inbilskhet och sattvisk klarsyn. 

Merkurius och Saturnus sammanbundna berättar en hel del om mentala fixeringar och teknikfascister hos de som tror sig vara eller är landets ledande krafter. En typisk teknokrat jag för länge sedan avslutat bekantskapen med, har enligt rapport tydligen urartat till någon slags gubbslemmigt pedofilämne som på fest hellre hängde efter föräldrarnas unga tonårsdöttrar än samtalade med folk i sin egen ålder (och därefter blev utfryst av en ansenlig mängd människor). I det horoskopet ser jag en intensifiering av den svenska åldersdiskrimineringen i en gradexakt konjunktion mellan Merkurius och Saturnus i Vattumannen! 

Sverigehoroskopets ömsesidiga reception mellan unga Merkurius och gamla Saturnus tycks faktiskt långt ifrån vara så bra som man kunde tänka sig utan tvärtom ganska perfekt visa vilket problem svenskarna har över generationsgränserna. 

Särskilt tydligt blir det på arbetsmarknaden där äldre inte har en chans i ett IT-fascistiskt land där ung och billig arbetskraft är exakt vad den onda rika eliten önskar sig. Förmånerna är för dem men de vill inte överräcka något till nästa generation. Så kommer det sig att svenska unga idag föddes till hem och har rena djävlar till föräldrar. Det kanske är tid för hämningslösa fadermord i Sverige inom ett årtionde, när ungarna verkligen förstår vilka som försatte dem i det permanenta tillstånd av förlorare som är allt Sverige numera har att erbjuda alla utom de få (och allt färre) inom den förtrollade cirkeln. 

När västcivilisationen bryter samman, måste man räkna med att all respekt försvinner. Respekten för de äldre är i Sverige redan borta om man ser till hur de styrande behandlar landets pensionärer, så nästa naturliga steg blir naturligtvis att även missräknade borgarbarn nackar sina föräldrar. 

Så här fungerar ett land som valde Satan istället för Gud. Det är mycket enkelt och Zarathustras 3.000 år gamla mix av monoteism och dualism är genial. Man antingen degraderar sig eller går från klarhet till klarhet. Det lär många kulturer ut redan från början, men i Sverige söker satanistsekten Humanisterna förmå föräldrar att inte tala religion eller knysta om den Goda Tanken med barnen innan det är för sent, innan en djup och irrationell och djupt materialistisk instinkt redan tagit form i det växande barnet. Barnet har då blivit en tentakel på den onda Hydrans näriga kropp. Den Vegetativa Själen har ingen nobless, vill ingenstans, ägnar sig bara åt att reproducera och konsumera.