Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 18 oktober 2017

Nato-demonen och anskrämlig megafonjournalistik


En riktigt lömsk man...

En häpnadsväckande ryggradslös artikel i DN där journalisten ger fri lejt åt den värsta propagandan! Damon Wilson, en företrädare för Natos lobbyverkstad i Europa, tillåts leka mini-Hitler på tidningssidan. Likt "Mad Dog" fortsätter han hota svenskarna för deras töntiga mjukisfantasier om en kärnvapenfri värld  och varnar att för att USA kan ändra sin "välvilliga" inställning gentemot vårt snälla man ack så inavlade folk (folket skiter USA naturligtvis i, det är landbackens strategiska position på jordklotet som intresserar den här Kolonialisten)

Det vill säga, USA kan svalna i viljan att placera kärnvapen på svensk mark, placera ut "datacentraler" i samråd med den högerkapitalistiska regeringen Löfven för att sedan spränga hela vårt fosterland åt helvete om det militärindustriella komplexet får en vink om att världsekonomin och USA:s maktposition hotas.

Det visar sig att Demon Wilson tillhör den sortens ambitiösa män som lever ut fantasin om att tillhöra makteliten och döljer t.o.m. sin födelsedag från det publika internet - allt för att ingen ska kunna få någon hållhake på dem. Minns min genomgång av en listning av världens 500 rikaste direktörer och hur påfallande många som sett till att inte ens synas på nätet! (Under romarrikets dagar gjorde makteliten livet svårt för judarna att de envisades med att ställa horoskop på Caesar!).


Utöver året 1983 är det lögn att hitta något mer tills jag ser en amerikansk släktforskningssajt bland Googles resultat och lite förgranskningstext som röjer en DW född i april 1983. Det går inte att klicka sig in på betalsajten för mer detaljer och normalt skulle jag ignorera så här "smutsig data". Rimligen föddes en hel del barn med samma namn detta år, även om förnamnet Damon inte är jättevanligt.

Dock! När jag såg DN:s foto fick jag en hygglig look-alike-vibb på en arbetskamrat långt tillbaka i tiden, en oerhört trevlig människa ska tilläggas. Mitt enda foto är från en fest och hans ansikte fanns långt i bakgrunden och dessutom satt människan just och mumsade på mat och blundade njutningsfullt. Men jag försäkrar att det välformade kraniet påminner en hel del om Nato-demonens...



Det intressanta är nu att Vädurens tecken allmänt sägs beteckna ansiktet. Hinduerna ger Väduren övre halvan av kraniet och låter Oxen äga munnen och käkpartiet. Detta finlir kanske säger något om hur primitivt det är att tro enskilda zodiaktecken skulle vara den bästa ingången till det gäckande dubbelgångarfenomenet... Platons Formlära stipulerar dessutom att människan äger en sensibilitet för geometri. Överfört till dubbelgångarfenomenet måste människan återknyta sina sinnesintryck till den himmelska världen av Former och den vägen identifiera vilka planeter eller zodiaktecken som motsvarar de Former det mänskliga kraniet ofullkomligt förkroppsligar. En egen minnesbank av ansikten är förstås också en vital reservoar i dessa RE-kognitionsövningar.

När jag tittar på den forne arbetskamratens horoskop visar han sig vara en tydlig Vädur, född under nymånen men av en vänligare typ med teckenhärskaren Mars i "mjuka" Kräftan. Det lustiga är att släktträdssajtens datum för sin Damon Wilson också ger en Sol i Väduren. Kan gudarna verkligen ha varit så nådiga att de avslöjar rätt födelsedatum trots att makttönten åtminstone lyckats hålla det borta från Wikipedia?

Frågan blir inte mindre suggestiv när man inser att Nato-fjanten i så fall sannolikt är född med ett psyke (Månen) grasserande infekterad av Satans onda stjärna och en otroligt dominant attityd till sina partners (Sverige) - en ren bully helt enkelt. 

Notera att Månen med Satansstjärnan i Oxen - the Bull - i sig föder tanken om en bully, en översittare och en hotfull mobbare - exakt som USA beter sig i frågan om Sveriges rätt att välja en kärnvapenfri framtid!


Med tanke på osäkerheten kring detta horoskop, tänker jag inte tolka det ytterligare. Det är i vilket fall inte ett bra horoskop, ur sinnelagsperspektivet ges idel svaga indikationer och paranoia inför hotet att förlora (12e huset) rollen som Väduren (nummer ett). 

Missa dock inte Saturnus - kontrollören - i fiendens 6e hus, en kontrollör som här står i Vågen och vill fred. Men för en satanisk Bully i 1a huset är Venus (harmoni och en kärnvapenfri värld) lika med stagnation och därmed av ondo. Vad ska kapitalisterna tjäna pengar på om världens folk slutar bekriga och mörda varandra? Att lyssna på demonens Putin-hot är bara patetiskt, det är USA:s vånda att tappa rollen som nummer 1 i världen som är det viktiga bakom kråksången.

För att lura USA:s avancerade datorspionage - bedrivs genom datorhallar som svenska onda politiker bjudit in i landet - taggar jag inlägget enbart med TermiNATOr!
:-) 

4 kommentarer:

Havsörnen sa...

Det finns 295 Damon Wilson på www.whitepages.com.

Men han heter enligt sitt Facebook- och Twitterkonto Damon Mac Wilson. Och så har han sedan snart sju år tillbaka ett chefsjobb på tankesmedjan Atlantic Council som är baserad i Washington D.C. Finns en Damon M Wilson ålder 40-44 i Washington D.C.

Föddes i Charleston, South Carolina, men knappast 1983 eftersom han tog en kandidatexamen 1995. Han är alldeles för gråhårig också, ser jag på ett några dagar gammalt videoklipp där han får ta emot utmärkelsen Gyllene Skinnets Orden av Georgiens president. Där har du i alla fall en Vädurskoppling!

Havsörnen sa...

High school 1987-91. Borde alltså vara född 1973. 44 år, stämmer med den i Washington.

Havsörnen sa...

Atlantic Council
1030 15th Street, NW
Washington D.C.

Damon M Wilson
1328 T Street NW
Washington D.C.

15th Street och T Street korsar varandra. Återstår att mejla honom om födelsedag. ;-)

Seaward sa...

Geoffrey Cornelius, tidigare ordföranden för ärevördiga The Astrological Lodge of London, har i boken The Moment of Astrology - Origins in Divination (2003) diskuterat ämnet "fel horoskop" som spöklikt tycks sannare än det verkliga horoskopet. Han ställer sig frågan om det så att säga existerar en högre eller tyngre vägande "arketypisk" sanning som kan vara i verksamhet vid "freudianska felsägningar".

Min googling på "Damon Wildon born" gav honom födelseåret 1983 parat med foto på rätt person. Ansiktet stämmer för en i trettioårsåldern. En polare blev gråhårig redan vid 30 medan andra började bli flintis vid samma tid...

Examensåret är förstås ett aber med mindre han var ett barngeni, greven Edward "Shakespeare" de Vere var klar med universitetet vid 14 om jag minns rätt. Men det troliga är nog att Google skrivit fel 1983 borde ha varit 1973 som du är inne på.

Jag låter kartan ligga kvar i förvissningen om att denna högre "arketypiska sanning" låg och väntade just för den här bloggen.

Skriva "fanmejl" till Atlantic Council - kommer aldig att ske!
:-)