Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 2 december 2011

Beviset - Svenskt Näringsliv är Djävulen

Det här är horoskopet som slutligen bekräftar - genom det kanske viktigaste försöksdjuret på svensk hemmaplan - att astrologin fungerar.

Vid organisationsförändringen och namnbytet från nu osmakliga Svenska Arbetsgivareföreningen till Svenskt Näringsliv, bjöds in till starten för den nya lobbyorganisationen. Det horoskopet ska vi se på strax.

Men notera först hur vi nu, tio år senare, har ett köpt parti vid namn "Nya" Moderaterna som också sökt skriva om sin historia - de försökte under hösten framstå som om de "alltid" stått för närmast socialdemokratiska värderingar. Det ledde nu till allmän muntration fast det egentligen är chockerande varningssignaler på den bottenlösa dy som svenskarna accepterat som makthavare!

Men början på operation "mind-fuck" av svenska folket kan godtyckligt sättas här år 2001, när ordet "arbetsgivare" försvinner och ord som "marknad" eller "näringsliv" kommer i dess ställe. 

"Arbetsgivare" hade dragit på sig en klang av förtryck, men "näring" och "liv" låter bra, eller hur? 

Nej. Här är då gruppen som vill hålla arbetslösheten så stor att de anställda ska akta sig för att ställa rimliga krav. För att understryka den nya svenska linjen med bara en kraftfull aktör - "näringslivet" beställde dunkla krafter fram Fredrik Reinfeldts "arbetslinje". 

Kronan på detta verk är den utstuderat sadistiska Fas 3-lösningen - ett helveteshål det inte går att komma ut ur eftersom det nya ful-Sverige inte längre ger individer något stöd att komma åter. Reinfeldt har plockat bort 1,2 miljarder för stöd till omskolning för de som drabbas. 

Medelklassens rädsla för att ramla ner i det här av Moderaterna skapade svarta hålet gör att de biter ihop och jobbar hårdare (utan övertidsersättning) på alltmer underbemannade arbetsplatser. Svenskarna är numera i själ och hjärta ett räddhågset folk. Det är okej, hjältar är ovanliga och hjältemod kräver kontakt med hjärtat.

*****

Den hemliga arkitekten bakom arbetslinjens omoraliska piska-morot är inte Moderaterna själva. Fredrik Reinfeldt är den minst originella människa som någonsin gått i ett par skor men han föddes naturligtvis in i ett ideologiskt sammanhang. 

Hans modell om att trycka ner de arbetslösa och sjuka i extrem fattigdom för att "locka till ansträngning" är gammal vanlig högerlögn, den som söker lasta individen med allt ansvar och förringa det faktum att det finns stora sociala strukturer - missförhållanden som inte är moraliskt försvarbara. Enda vägen ut är att skapa lögner om individens eget ansvar, en svensk variant på den amerikanska drömmen.

Den bakomliggande Lögnanden kan vi benämna Svenskt Näringsliv, eftersom det är där de möts, de som inte vill vara med och arbeta för ett mönstersamhälle på jorden utan bara för sitt eget bankkonto. Där finns det sjukliga egenintresset som driver fram en sådan politik som Reinfeldt hyrts in för att prata dubbelspråk om, och för vilket han avlönats rikligt för att ta smällarna när korten då och då synas och kritiken kommer.

(Han tar inga smällar alls - han gömmer sig längst in i Rosenbad och slutar kommentera samtiden! Snacka om felrekrytering från Svenskt Näringslivs sida... När Reinfeldt dessutom går ut och kallar dem ett särintresse, måste vi antingen tänka oss att det bara var en del i det fejkade spelat för gallerierna - ett sätt för alla att få regeringen att framstå som löntagarnas vänner, eller att Reinfeldt faktiskt är helt blåst.)

Själv räddades jag 1997 av (s)-regeringen från vad som kunde ha blivit en problematisk arbetslöshet. Trots akademisk utbildning, men rekryterare då och nu saknar själva kompetens att utvärdera utbildningar. 

På rekryterarens befattningsnivå är egen högskoleexamen långt ifrån given, och t.o.m. med sådan förstår många inte vad högskolan handlar om: att aktivera människans inneboende allmänna intelligens, att lära ut logisk problemlösning - vilken är gemensam för alla livets områden. Att själva arbetsmaterialet kan vara historia, sociologi eller något annat, är inte huvudpoängen!

Men jag hade "fel" ämnen och bara (s)-regeringens välvilliga insatser - ett halvårs utbildning i den gryende internettekniken - räddade mig tillbaka upp på bana. Jag fick jobb på ett it-företag redan vid första anställningsintervjun (andra sökta jobbet). Naturligtvis var den första it-vågen återigen märkt av marknadens sanslösa spel och dobbel-mentalitet. Mitt företag (ett av de stora) sprätte genast bort 400 miljoner i riskkapital på ingenting. Andra gjorde sammalunda och "it-bubblan 1.0" sprack globalt 2001.

Efter denna återblick på det Sverige vi faktiskt hade före regeringen Reinfeldt, med en stat som, där Fredrik Reinfeldts yrar om mentalt handikappade svenskar ("Det sovande folket", 1993) satsade på sina medborgare och litade på människans vilja att göra gott - tillbaka till vår värsta fiende: kapitalisten eller Svenskt Näringsliv.

Enligt pressmeddelande "återföddes" denna gamla förening för bekämpande av de anställdas skäliga rättigheter klockan 15.30 på gamla danspalatset Nalen i Stockholm. 

Och se vad som stiger på himmelens zenit vid denna tid i den Evighet som rullas fram, en filmruta i sänder!

Kartan innehåller också stjärnan Regulus
som inte kommenteras i detta inlägg

Jag anade att det låg en poäng i att lägga ut texten om Peter Sellers och storhetsvansinnet som låg halvskriven en tid. Som jag sade var Peter "Rosa Pantern" Sellers känd som en stor underhållare men en ren djävul mot de egna, en mobbare, en ond människa.

Hans horoskop är ingenting mot vad som möter oss i ovanstående karta!

Att det är Mammon själv som talar ur det här horoskopet framgår med all tydlighet av det maktorienterade tionde huset - horoskopets kraftfullaste hus. Här har vi Oxen, pengarnas och äganderättsmentalitetens tecken, ett ofattbart primitivt tecken som verkligen tror det äger något bara det lagt blicken på det!

Symbolen Oxen är ljusår från intellektuell vakenhet, hela dess begreppsvärld börjar och slutar med fysisk tillfredsställelse för vilket pengar är ett måste men samtidigt det måttet på vad som motiverar Oxen (som symbol).

Men det här är inte horoskopet för en genomsnittlig materialist eller hedonist. Planeterna i Oxen visar en skrämmande pervertering i riktning mot dyrkan av "guldkalven". (Det står en staty av ett nötkreatur på Wall Street för att ingen ska glömma varför de är där!)

Som vi såg i horoskopet för gripandet av finska trippelmördaren Juha signalerade där liemannen Saturnus opposit våldsverkaren Mars en mördarnatur. Här hittar den absolut värsta varianten av samma opposition, den där Mars intar sitt fördunklade härskarläge i Skorpionen och Saturnus står i primitiva Oxen. 

DÄRTILL ÄR HELA DEN SATANISKA AXELN INVOLVERAD MED SATANS HUVUD - STJÄRNAN ALGOL.

Och för att ingen ska missa att vi nu talar om en förening för mänsklighetens avskräde kanaliseras denna genuint onda fixering vid den egna penningen genom psykets planet Månen! "Varav hjärtat är fullt, så talar munnen." Således har vi t.ex. kunnat höra Svenskt Näringslivs ordförande Michael Treshow SKYLLA FÖRETAGSGIRIGHETEN PÅ MEDIERNA !!! 

Hör ynkedomen i denna Satans egen organisation? Som barn skyller ifrån sig på dagis! Oxen står för barnets orala fas, när kroppen lär sig mumsa, mumsa, mumsa. Där har vi den andliga mognaden hos de som söker sig till Svenskt Näringsliv. De borde inte ens ha rätt att rösta i demokratiska val. Något har stannat av för tidigt i deras mentala världsbild. (Här är Treschows horoskop.)

Att sedan tillägga att Solen ligger i det giriga Vattenelementet tillsammans med pengarnas Venus och i det onda åttonde skorpionhuset, är helt överflödigt. Vi har just sett den mest havererade psykiska konstitution astrologin är kapabel att beskriva. Möjligen är Anders Breiviks storhetsvansinne på samma nivå.

*****

Detta är då den klubb där människor med pengar möts i för att dra upp riktlinjer för hur de ska befästa och berika sig ännu mer! Det är inte undra på att t.o.m. Platons skola av tänkare en bit in i det aggressiva romarrikets makt över Europa blev så dystra att de började föreställa sig skapelsen som ett misslyckat resultat av en lägre, djävulsk makt.

Och de hade rätt. När nu svenne banal faktiskt inte har några högre intressen än platt-tv och hemmabio och filmunderhållning stulen från nätet, men Svenskt Näringsliv på det hela taget tycker kriminalitet är okej eftersom de får in pengarna på svenne banans bredbandsavgifter istället, vad har vi då framför oss annat än Västerlandets snara undergång? Ingen är väl så dum att han tror en Regim baserat på ovanstående horoskop kan bestå någon längre tid?

Det är därför Håkan Juholts signal om en rehabiliterad socialdemokrati är så farlig i högerns ögon. (S) drog själva mot otyglad marknadsliberalism under så många år att partiet höll på att tappa sin identitet. Men det måste äga den nyktra blicken för ondskan i det okontrollerade kapitalet och stå för en stat som disciplinerar djävlarna när de börjar visa upp sin sanna natur. 

Vem som helst kan se resultaten: åldringar dör i sin avföring medan skattemedel slussas utomlands, tågen fryser sönder vareviga vinter. Vem kan inte rabbla hela listan av försämringar i den "privatistiska valfrihetens" Sverige? Det gäller nu bara att förstå vem som köpte Moderaterna för att slå sådana dunster i väljarnas ögon.


*****

Se även:
Svenskt Näringslivs inbäddade röst i Svenska Dagbladet, Maria Ludvigsson, skriver fånigt genomskinliga propagandaartiklar. Hennes blemma i Oxens tecken matchar i hög grad lobbygruppens egen.

Svenskt Näringslivs vd Urban Bäckström är passande nog född med Solen i Oxen - "penningen är min hjärteangelägenhet". Men i diskussionen om hans horoskop förundrades jag över att en man kunde ha så goda kvaliteter i övrigt och ändå representera en rörelse med så inskränkta och själviska perspektiv. Då hade jag ännu inte ovanstående horoskop som verifikation hur illa det är ställt med den här kraften i tiden.

Men det är ju så att du inte kan vada runt i gyttja utan att absorbera föroreningen i ditt psyko-fysiska system. Även Luftelementet kan bli missfärgad av Jord ("rationalism"), även Eld kan stirra sig blid på den här högen lort och bli lysten på att baxa över den på sin egen gård ("egenmäktighet"). I ovanstående horoskop har vi i princip alla tänkbara mänskliga tillkortakommanden.


Inga kommentarer: